Умната четка Oclean F1 с 50% отстъпка, почти €20

Съдържание:

Умната четка Oclean F1 с 50% отстъпка, почти €20
Умната четка Oclean F1 с 50% отстъпка, почти €20
Anonim

Междинните разпродажби започнаха и Oclean, марката за четки за зъби в момента, пусна отстъпка, за да пробие пазара. Тяхната електрическа четка за зъби Oclean F1 с интелигентни функции беше намалена наполовина за кратко време. Ако искате да подобрите здравето на зъбите си със звуковото почистване и разширените функции на Oclean F1, трябва да разгледате тази оферта.

В края на статията ще ви кажем как да вземете Oclean F1 с 50% отстъпка. След това ще ви покажем всички негови характеристики, така че да можете да го опознаете по-добре и да знаете ползите, които може да донесе за вашето орално здраве.

Oclean F1: Звуково почистване с автоматизирани функции за подобряване на здравето на вашите зъби

oclean f1
oclean f1

Oclean F1 е електрическа четка за зъби, задвижвана от 36000 RPM безчетков мотор за почистване на зъбите ви със звукова скорост И най-хубавото е, че дори при максимално ниво на мощност, не надвишава 45 dB шум, който може да се счита за безшумен за този тип продукт.

Главата му има висока плътност и гъвкави 3D влакна DuPont, които са одобрени от FDA, което означава, че са безопасни за дълбоко почистване на зъбите и устата. Трябва също така да отбележим колко лесен е за използване, тъй като има само един бутон, който ви позволява да правите всичко: да го включвате/изключвате и да променяте режима на четкане (с продължително натискане).

Има три режима на четкане: стандартен (за нормално ежедневно почистване), избелващ (за избелване на зъбите) и чувствителен (за почистване на чувствителни зъби). Освен това предлага интелигентни функции като тази, която ви напомня да почистите различна зона на всеки 30 секунди или автоматично спиране след 2 минути четкане.

Oclean F1 има в елегантния си дизайн фин 3-степенен LED индикатор, за да разбере нивото на батерията и режима на почистване. Освен това трябва да се каже, че тялото й е доста компактно (с размери 243,5 x 24,4 mm) и леко (тегло 98 грама), което я прави перфектна четка за зъби при пътуване. Между другото, има IPX7 защита от вода, така че можете да го измиете или дори да го потопите за кратко без проблем.

По отношение на автономността, той разполага с батерия от 800 mAh, която осигурява живот на батерията до 30 дни при нормална употреба. И се зарежда магнитно на своята зарядна станция (не е необходимо да го включвате в нищо) от 0-100% само за 2 часа.

Вземете своята четка Oclean F1 на половин цена

Оригиналната цена на Oclean F1 е €39,99. Но само за няколко дни можете да го получите в официалния магазин на Oclean с 50% отстъпка и безплатна доставка. Харесва ли ви предложението? След това вземете своя Oclean F1 за €19,99 (с включен ДДС), като използвате този бутон:

Четката се предлага с 2 допълнителни глави за четка и калъф за пътуване. Освен това, има 2 години официална гаранция и можете да го върнете в рамките на 30 дни, за да получите парите си обратно, ако не е това, което сте очаквали. Възползвайте се от тази промоция!

Популярна тема