Galaxy Enhance-X: приложението на Samsung, което подобрява вашите снимки с AI

Съдържание:

Galaxy Enhance-X: приложението на Samsung, което подобрява вашите снимки с AI
Galaxy Enhance-X: приложението на Samsung, което подобрява вашите снимки с AI
Anonim

Случвало ли ви се е да направите снимка, която изглежда перфектна, но след това сте я проверили и тя се е оказала размазана? Ако можете да го вземете отново, не би трябвало да има проблем, но много пъти се случва да няма друга възможност.

За щастие, изкуственият интелект помага да се коригират тези неща и новото приложение на Samsung е доказателство за това. Точно така Galaxy Enhance-X: Приложението на Samsung, което подобрява вашите снимки с AI за невероятни резултати.

Подобрете замъглените снимки, добавете боке, поправете грешки и още с AI на Samsung

galaxy enhance-x samsung фоторедактор с AI
galaxy enhance-x samsung фоторедактор с AI

Без шум, Samsung представи ново приложение в своя Galaxy Store. Нарича се Galaxy Enhance-X и е много мощно приложение за подобряване на снимки Подобно на редактора на Google Photos или Remini, приложението на Samsung използва AI, за да подобри вашите снимки. Най-доброто? Без да плащате никакъв абонамент, защото всички опции са достъпни безплатно.

Само с няколко докосвания Galaxy Enhance-X ще ви помогне да изострите замъглени снимки, да премахнете отраженията, да коригирате цветовете, да добавите известния боке ефект към портрети и др. Самият Samsung описва новото си приложение като „уникално място за подобряване на снимки с AI“и то със сигурност е много добро. Какви други неща ви позволява да правите това приложение? Това:

  • Мащабиране на изображения до по-високи разделителни способности без загуба на качество.
  • Много филтри, които помагат да подобрите снимките си само с едно докосване.
  • Инструменти за корекция за яркост, рязкост, фокус, сенки, HDR и др.
  • Позволява ви лесно да изрязвате изображения, за да отговарят на вашите нужди.
  • Коригира досадния ефект на моаре, когато снимате нещо с много драскотини.

В допълнение към всичко по-горе, се оказва, че Galaxy Enhance-X има много хубаво допълнително предимство: запазва подобрената снимка като отделен файл във вашата галерия. По този начин винаги можете да видите оригиналната снимка и да я използвате за всичко друго.

Как автоматично да подобрите снимките си с Galaxy Enhance-X AI

как да използвате magic wand galaxy enhance-x
как да използвате magic wand galaxy enhance-x

Имате ли снимка, за която знаете, че може повече, но не знаете как да я подобрите? Както и в други приложения, Galaxy Enhance-X има магически бутон, който позволява да прави автоматични подобрения с едно докосване. Винаги използвайки AI, трябва да се изясни.

Бутонът, който ще наречем "вълшебна пръчица" се намира точно над ръчнитеопции за редактиране. По-конкретно, това е този с две малки звезди върху него и се намира над бутона „Още“.

Само като го натиснете, ще видите как вашата снимка магически ще се подобри благодарение на използването на изкуствен интелект. Ще бъде ли осезаема промяна? Определено да и най-добрата част е, че няма да се налага да си мъчите мозъка, опитвайки куп настройки.

Как да изтеглите и инсталирате Galaxy Enhance-X на вашия мобилен телефон с Android

как да инсталирате galaxy enhance-x samsung android
как да инсталирате galaxy enhance-x samsung android

Сега идва не толкова забавната част от тази статия, защото се оказва, че Galaxy Enhance-X е съвместим само с телефони на Samsung. Можете да го инсталирате без проблем на всеки мобилен телефон с Android 10 или по-нова версия, но ще работи само на Samsung.

Откъде можете да го изтеглите? Директно от Galaxy Store, но някои устройства може да не могат да го изтеглят.

Ако това е вашият случай, но имате Samsung Galaxy с Android 10 или по-нова версия, не се притеснявайте, защото все още можете да го изтеглите. Какво трябва да направите? Изтеглете приложението от APKMirror и следвайте нашия урок за инсталиране на APK пакет на Android. След няколко минути ще се насладите на това фантастично приложение.

Популярна тема