The Nothing Phone (1) има сериозни проблеми с екрана

Съдържание:

The Nothing Phone (1) има сериозни проблеми с екрана
The Nothing Phone (1) има сериозни проблеми с екрана
Anonim

Като знаем всичките му технически спецификации, както и цената му, има големи очаквания, породени от първия мобилен телефон на бившия основател на OnePlus, Карл Пей.

Въпреки че някои ранни анализи показаха ясно, че не всичко е от най-висок клас, както се смяташе, Nothing Phone (1) се влюби в няколко заради иновативния си дизайн.

Оставяйки настрана споровете за това дали този терминал наистина си заслужава или дали идва с цена според това, което предлага, има нещо много по-сериозно, което може да застраши бъдещето на Нищото като компания за производство на мобилни устройства.

Лоши новини! The Nothing Phone (1) дебютира с проблеми

Проблеми с влагата Нищо Телефон 1
Проблеми с влагата Нищо Телефон 1

След като достигна до ръцете на някои потребители, започна да се разпространява новината, че Nothing Phone (1) има няколко проблема Един от тях е свързан със сертификата IP53, който уж прави този терминал устойчив на прах и вода.

Според това, което беше съобщено от един от потребителите, който вече държи терминала в ръцете си, същият е бил пълен с вода и влага през първия ден Въпреки че това ниво защитата не е висока, Nothing Phone (1) не трябва да страда от този тип проблем, така че тази повреда може да е свързана с производствен дефект.

Потребители съобщават за сривове на екрана Nothing Phone (1)

Зелени петна и мъртви пиксели Нищо Телефон 1
Зелени петна и мъртви пиксели Нищо Телефон 1

Сякаш всичко това не беше достатъчно, други потребители съобщиха за грешки на екрана на своите мобилни устройства. Накратко, екранът Nothing Phone (1) показва зелени петна, когато яркостта на панела е увеличена.

Трябва да се отбележи, че проблемът със зелените петна по екраните вече беше наблюдаван в старите терминали OnePlus, бившата компания на създателя на Nothing. Очевидно този терминал наследява тези грешки, поне в някои от устройствата, които са достигнали до ръцете на потребителите.

Въпреки че е възможно да премахнете зелени петна чрез извършване на друга техническа процедура, това не свършва дотук. Друг от провалите, които са казали „присъстващи“на екрана на поразителния Nothing Phone (1), е свързан с тези, наречени мъртви пиксели

Благодарение на публикация на потребител в Twitter беше открито, че този терминал има няколко мъртви пиксела в различни области на екрана. Където тази повреда е най-често срещана, е около предната камера на устройството.

Какво казва Нищо за проблемите, които има телефонът ви?

Нищо Телефон 1 проблеми
Нищо Телефон 1 проблеми

Някои от потребителите, които направиха публични бъговете, които откриха в телефоните си, изразиха неудобство, че нямат отговор от компанията, сравнително млада компания, която ние не знайте как ще реагирате (особено ако тези провали в крайна сметка са масови).

В момента нито Карл Пей (основателят на компанията), нито който и да е друг отговорник за марката е говорил за това. Ще трябва да изчакаме и да видим дали тези повреди са само за няколко единици, в противен случай Нищо не може да фалира за една нощ.

Популярна тема