Всички игри на Pokémon за Android: подредени от най-добрите към най-лошите

Съдържание:

Всички игри на Pokémon за Android: подредени от най-добрите към най-лошите
Всички игри на Pokémon за Android: подредени от най-добрите към най-лошите
Anonim

Pokémon е един от най-известните медийни франчайзи в историята не само заради известното си аниме, но и заради мястото, където е роден: нейните видео игри. Така че е много вероятно да сте запознати с тях по един или друг начин.

Въпреки това, The Pokémon Company, заедно с Nintendo, завиждаха на своя франчайз, когато ставаше дума за видеоигри: пускаха игри само за Nintendo конзоли (и други изключения), но всичко това се промени с пристигането на Pokémon GO и промяната в политиките на компанията, все повече и повече игри от франчайза идват на мобилни телефони.

Ако сте фен на Pokémon, не можете да пропуснете тези игри!

Всички игри на Pokémon за Android: класирани от най-добрите до най-лошите

Pokémon има много игри от различни жанрове за Android, така че някои може да ви харесат и други не, всичко зависи от вас. Въпреки това, ако все още имате съмнения, ето игрите Pokémon за Android, подредени от най-добри до най-лоши въз основа на техните резултати, брой точки и брой изтегляния в Google Play, за да ви даде представа кое да опитате първо.

Pokémon GO, изследвайте и улавяйте с добавена реалност

pokemon go награди за привличане на нови играчи
pokemon go награди за привличане на нови играчи

Без съмнение най-известната от всички Pokémon мобилни игри. Със своя революционен геймплей, използващ разширена реалност за взаимодействие с околната среда, докато гледате Pokémon на екрана, той очарова света през 2016 г. и продължава да го прави до ден днешен с актуализации, нови функции и събития.

Pokémon UNITE, франчайзът, адаптиран към жанра MOBA

pokemon единица идва за android
pokemon единица идва за android

Едно от най-новите и смели предложения на Pokémon за мобилни устройства, адаптирано като мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA), където ще контролирате Pokémon и ще се обединявате с други играчи да се бият в арена 5 срещу. 5 срещу противниковия отбор.

Pokémon: Magikarp Скачайте, повдигнете и обучете Magikarp да скача

Magikarp скок
Magikarp скок

Прекарайте свободното си време риболов Magikarp и след това отглеждането им, обучението им, за да получите най-страхотния Magikarp, виждан някога, в такъв начин, по който успява да скочи възможно най-високо . Определено добра проста игра за прекарване на времето.

Pokémon Masters EX, динамична походова битка

pokemon masters mega evolution
pokemon masters mega evolution

Pokémon Masters EX е стратегическа и бойна игра 3 vs. 3 с динамична походова система, така че за мнозина това е най-сериозният опит за пренасяне на изживяването на видеоигрите Pokémon от конзоли на мобилни устройства От друга страна, играта се радва на основен история, постоянни актуализации и събития.

Pokémon Shuffle Mobile, пъзел битка

разбъркване на покемони
разбъркване на покемони

Забавлявайте се с Pokémon Shuffle Mobile, мобилна адаптация на едноименната видео игра за системата Nintendo 3DS, където основната цел на играта е да подредите три или повече покемона от същия видвертикално или хоризонтално, за да биете се с диви покемони , но можете също така да събирате покемони чрез изравняване, така че ще забавлявайте се с часове.

Pokémon Quest, излезте на остров с вашите… кубчета?

търсене на покемони
търсене на покемони

С дизайн в кубичен стил, Pokémon Quest ни отвежда на приключение на остров Tumblecube, където Pokémon приемат кубична форма. Можете да ги примамите във вашия лагер и да сформирате екип, за да изследвате острова с до трима от тях.

Pokémon Café ReMix, обслужващ клиенти на Pokémon чрез решаване на пъзели

Pokemon Cafe Remix
Pokemon Cafe Remix

Pokémon Café ReMix е небрежна пъзел игра, където трябва да смесвате, верижно и пускате плочки и компоненти, докато управлявате кафенев това, че вашите служители и клиенти са покемони.

Pokémon TCG онлайн игра с търговски карти

Карта за обмен на Pokemon TCG
Карта за обмен на Pokemon TCG

В Pokémon Trading Card Game Online можете отключвате, събирате и обменяте карти или дори да предизвикате тренировъчната машина в битка, за да се подготвите за битка срещу други играчи.

Едно нещо, което трябва да имате предвид е, че играта е съвместима само с таблети, така че няма да можете да я играете на мобилни устройства.

Pokémon Smile, забавлявайте се, докато си миете зъбите

Pokemon Smile, новото приложение за децата да се научат да мият зъбите си
Pokemon Smile, новото приложение за децата да се научат да мият зъбите си

Pokémon Smile е забавно предложение за малките в къщата, където ще победите злите бактерии, причиняващи кариеси, докато спасявате Pokémonв беда.

Миенето на зъбите може да бъде досадна работа за децата, така че защо да не добавите забавен обрат към него с любимите си покемони, докато се учат да мият зъбите си?

Pokémon Playhouse, изследвайте и взаимодействайте в тази забавна къща

покемон playhouse playhouse
покемон playhouse playhouse

В Pokémon Playhouse малките в къщата ще могат да взаимодействат с любимите си Pokémon, докато изследват различни места в Playhouse, които съдържат дейности предназначени за най-малките фенове на Pokémon.

Неофициални Pokémon Android игри

Въпреки че има различни официални игри, те може да не отговорят на очакванията ви, ако сте верен последовател на основните видеоигри на Pokémon, така че ще трябва да прибегнете на алтернативи, а не на офицери.

Емулатори, където можете да играете ретро игри

най-добрите ретро roms android емулатори
най-добрите ретро roms android емулатори

Благодарение на емулаторите можете да играете видеоигри от миналото, сякаш е конзола, и това е така, защото всички основни игри на Pokémonса пуснати на конзоли, така че това е най-добрата алтернатива, ако нямате оригиналните конзоли.

За да направите това, трябва да изберете емулатор сред най-добрите и да потърсите Pokémon игри, подходящи за него. Ако нямате много представа по темата, можете да научите тук: всичко, което трябва да знаете, за да играете конзолни игри на вашия Android.

PokeMMO, Pokémon с онлайн мултиплейър

PokeMMO Изтегляне на APK
PokeMMO Изтегляне на APK

Ако вече познавате основните игри на Pokémon отвътре и търсите ново изживяване, тогава PokeMMO може да е за вас.

PokeMMO е модифициран ROM с включено ново съдържание, който обещава да ви даде изживяване, пълно с нови приключения, като същевременно остава верен на същността на оригиналната игра. йени

Ако искате да научите повече за тази игра и как да я изтеглите, моля, посетете следната статия, където ви показваме как да изтеглите PokeMMO.

Други приложения на Pokemon за Android

Не само че има Pokémon игри за Android, има и определени официални приложения, които може да са полезни.

Pokémon Home, облачна услуга за вашия Pokémon

pokemon home за мобилна търговия и магазин
pokemon home за мобилна търговия и магазин

В Pokémon Home можете да донесете всеки Pokémon, появил се в поредицата видеоигри на основната конзола и пренос на някои в най-актуалните игри конзола Но не само това, приложението също така ви позволява да търгувате Pokémon с играчи по целия свят.

Преди да изтеглите, имайте предвид, че Pokémon Home е повече от приложение, това е безплатна услуга, но с някои платени функции,, така че е добра идея да научите малко повече за приложението, за да видите дали си заслужава.

Pokémon TCG CardDex, за колекционери на карти

Pokemon TCG Cartadex
Pokemon TCG Cartadex

Ако сте колекционер на Pokémon Trading Card Game, това приложение може да бъде идеалното допълнение за вас. С различни функции ще ви помогне да управлявате колекцията си от карти. Давай!

От друга страна, ако сте фен на всичко, свързано с Pokémon, може също да се интересувате от Squirdle, Wordle, но от Pokémon, или PokeDialer, приложение за преобразуване на вашите обаждания в битки с Pokémon.

Сега, след като знаете всички Pokémon игри за Android, кажете ни… коя ви е любимата?

Популярна тема