Facebook ще ви позволи да имате 5 профила в акаунта си

Съдържание:

Facebook ще ви позволи да имате 5 профила в акаунта си
Facebook ще ви позволи да имате 5 профила в акаунта си
Anonim

Въпреки че вече не може да се счита за най-популярната социална мрежа в света, тъй като TikTok вече заема това място, Facebook продължава да се опитва да не изостава с нови функции и функции.

За да си върне значителна потребителска база, напуснала Facebook преди няколко години, Meta тества някои промени, които биха могли да привлекат вниманието на тези, които са напуснали тази социална мрежа.

Според това, което беше разкрито в различни медии, Meta ще позволи на потребителите на Facebook да се насладят на до 5 различни профила в един и същ акаунт.

5 индивидуални профила за всеки Facebook потребител

Facebook ще ви позволи да създадете 5 профила в един акаунт
Facebook ще ви позволи да създадете 5 профила в един акаунт

С няколко думи, Meta иска да включи във Facebook възможността за създаване на до 5 различни профила с помощта на един и същ акаунт. С други думи, всеки от тези профили ще се радва на персонализирана и индивидуална стена или времева линия По този начин ще бъде възможно да получите достъп до уникално изживяване с отделни интереси и взаимоотношения между всеки профил.

Както споменахме в началото на статията, тази функционалност вече се тества от хиляди потребители. От друга страна се очаква да бъде "активиран" в целия свят през следващите месеци.

Защо човек иска да има 5 различни профила във Facebook?

Имайте няколко профила в един и същ акаунт във Facebook
Имайте няколко профила в един и същ акаунт във Facebook

Ако сте един от онези потребители, които искат да отделят работата от приятелите, както и личните вкусове от информационните интереси, тази нова функция може да ви помогне много.

Освен това, като се позволи използването на 5 различни профила, няма да е необходимо да се използва истинско име и фамилия, тъй като ще бъде възможно да се създаде профил с напълно различно име, така че същото да не бъде изложено, когато коментирате публикации или страници във Facebook.

Точно така, всички тези профили ще бъдат свързани с основния профил какво означава това? Че една идентичност не може да бъде заменена. Освен това, ако някой от тези профили бъде забранен, Facebook ще предприеме действия спрямо целия акаунт (всички профили ще бъдат забранени).

Без какво да добавите към това, в случай че искате да имате достъп до тази функция преди всеки друг, ще трябва да изтеглите Facebook Beta на мобилното си устройство.

Популярна тема