Как да подобрите целта си в мобилния Fortnite

Съдържание:

Как да подобрите целта си в мобилния Fortnite
Как да подобрите целта си в мобилния Fortnite
Anonim

Fortnite несъмнено успя да се позиционира като един от най-играните шутъри в света днес. Нейният нов стил на игра, нейните режими на битка, нейните герои и нейните оръжия направиха това заглавие любимо сред всички видове публика. Ако току-що сте изтеглили и инсталирали Fortnite на вашия мобилен телефон с Android, ние ви даваме някои препоръки за подобрете целта си

Как да подобря целта си във Fortnite за мобилни устройства?

Добрият удар често е това, което ще реши съдбата на една игра, независимо дали в режим Battle Royale или режим Save the World. Ако успеете да накарате изстрелите си да достигнат опонентите ви, няма да има значение колко стени или кули са изградили за подслон. Разбира се, в началото е трудно, но с малко помощ и практика можем да ви помогнем да станете качествен стрелец за нула време

Включване на асистирано прицелване

fortnite подпомаган външен вид
fortnite подпомаган външен вид

Мобилната версия на Fortnite има определени предимства в сравнение с наличните версии за компютър, Nintendo Switch и други конзоли. Предимства, които развиват по-добре определени инструменти за игра, като подпомагано мерник или автоматични изстрели, всички с намерението мобилните играчи на Fortnite да могат да се мерят с играчи на други конзоли.

Една от основните модификации, които можете да направите, за да извлечете максимума от Fortnite на мобилното си устройство, е да активирате подпомогнатия изглед. Този инструмент е много по-развит в мобилната версия и ако знаете как да го използвате добре, той гарантира, че ще увеличите броя на убийствата си за много кратко време.

За да активирате асистирано прицелване, изпълнете следните стъпки

 • В менюто за пауза влезте в секцията Настройки.
 • Натиснете опциите на Контакт и движение, тоест четвъртия бутон отляво надясно в горната лента.
 • Превъртете надолу през настройките и включете опцията Aim Assist.

Променете чувствителността до ниво, с което се чувствате комфортно

настройки за чувствителност на мобилния fortnite
настройки за чувствителност на мобилния fortnite

Както опцията Чувствителност на прицелване при докосване, така и чувствителност при прицелване при докосване са важни опции, които трябва да обмислите, за да подобрите прицелването си. Touch Aim Sensitivity ще ви позволи да промените скоростта, с която мерникът се движи, когато се прицелвате с оръжия като пушки, а Touch Aim Sensitivity е това, което се използва с оръжия с оптичен прицел като снайпери.

За да промените чувствителността, изпълнете следните стъпки

 • Влезте в секцията Настройки.
 • Щракнете върху опцията Контакт и преместване, която споменахме по-рано.
 • Под опцията за режим на снимане можете да видите всички опции за чувствителност, да ги промените както желаете.

Ако смятате, че мерникът се движи твърде бавно или твърде бързо и това не ви позволява да фокусирате добре целта си, тази опция е идеална за вас.

Включване на автоматично запалване

настройки за автоматично запалване на fortnite
настройки за автоматично запалване на fortnite

За да си струва всеки ваш кадър, ви препоръчваме да активирате опцията за автоматично изстрелване Както подсказва името й, тази опция позволява на аватара да снима без играча трябва да дадете заповед, достатъчно е да накарате враг да пресече пътя на мерника ви, за да започне оръжието ви да стреля.

Тази опция също ви позволява да се отървете от бутона за запалване на вашия екран, което ви дава повече пространство, за да можете да движите пръстите си по-свободно. За да активирате автоматичния режим на снимане, следвайте стъпките по-долу:

 • Влезте в секцията Настройки.
 • Отидете на опцията Контакт и движение.
 • Изберете опцията, която казва Изберете режим на пожар и натиснете опцията за автоматично запалване.

Възползвайте се от жироскопа

жироскоп fortnite
жироскоп fortnite

В ранните години на играта, когато мобилната версия излизаше, жироскопът се смяташе за една от най-добрите налични опции за мобилни играчи в сравнение с геймърите на PC и конзоли. Днес той все още е отличен инструмент, но вече не е изключителен за мобилни телефони, благодарение на факта, че повечето конзоли също включват тази опция в своите платформи.

Важно е да споменем, че ако активирате жироскопа, ще можете да се насладите на много по-прецизно прицелване, отколкото с бутоните на екрана, но ще трябва да се откажете от друг забележителен инструмент, който е подпомаганото прицелванеЧрез активиране на жироскопа вече няма да имате помощ при прицелване и от вас зависи да изберете коя опция ви носи най-голяма полза.

За да активирате жироскопа, всичко, което трябва да направите е:

 • Влезте в Настройки.
 • Посетете раздела на Контакт и движение.
 • Влезте в секцията Опции на жироскопа и включете Gyroscope Aim.

Важно е да запомните, че в опцията Активен режим (бой) трябва да изберете опцията Just look, в противен случай камерата ще се движи с всяко ваше движение и това може да бъде контрапродуктивен.

Съвети за подобряване на мерника ви на практика

практикувайте fortnite aim
практикувайте fortnite aim

Страхотен начин да си осигурите повече убийства е да приклекнете, когато правите големи удари. Наведете се, за да стреляте винаги, когато можете, тъй като това ще увеличи вашата точност и ще намали движението на прицела ви.

Друг добър съвет е да тренирате в играта на онлайн островите с тренировъчните цели. За да тренирате мерника си, препоръчваме да правите изстрели без да използвате мерника След като започнете да удряте изстрели без да използвате мерника, ще стане много по-лесно за вас да извършвате убийствата си с предимството на мерника.

Разглеждайте го като силова тренировка, като бегачи, които тренират, носейки голяма тежест и се чувстват много по-леки и по-бързи, когато се състезават, ще бъде абсолютно същото.

Не забравяйте да стреляте на залпове и не задържайте спусъка надолу, това ще ви спести амуниции и също така ще ви даде по-голям шанс да уцелите целта си. Докато правите това, опитайте се да предвидите движенията на врага си, особено ако е далеч от вас, по този начин можете да стреляте накъдето ще се движи врагът ви, без той да ви очаква.

И ако можете да избирате, опитайте се да дадете приоритет на оръжия с прицел, тъй като ловните пушки и автоматите, въпреки че са мощни, имат твърде голям откат, което не е благоприятно много цел. Ако сте начинаещ, най-добре е да започнете, като тренирате с оръжия с мерник.

Добавете аксесоари към вашия репертоар

GameSir X2 Type-C преглед на отзивчив дизайн
GameSir X2 Type-C преглед на отзивчив дизайн

Въпреки че мобилната платформа на Fortnite предлага определени предимства, винаги ще има известна трудност в сравнение с конзолите и компютъра, които предлагат всички тези бутони далеч от вашето зрително поле. Така че, ако искате малко да изравните нещата, ви каним да купите контролер за вашия мобилен телефон, който ви позволява да развивате уменията си по-лесно и ефективно.

Първият контролер, който препоръчваме, не е нищо повече и нищо по-малко от GameSir X3 Type-C. GameSir X3 е отговорът на исканията на геймърите от много години.

Това е дистанционно, което пасва идеално на вашия мобилен телефон, което не намалява вашата мобилност или видимост и също има вентилационна система за вашия мобилен телефон Това дистанционно ви предлага изживяване напълно приятно при игра благодарение на отличната си свързаност, качествените материали и разбира се всички опции, функции и бутони, които има.

Ако вашето нещо е нещо по-класическо и искате да имате контролер, който работи не само за вашия мобилен телефон, но и който можете да свържете към Smart TV, компютър с Windows 7 или по-нова версия или друг тип от устройството, препоръчваме ви да закупите Xiaomi Gamepad.

Геймпадът Xiaomi ви гарантира, че подобрявате прецизността си и увеличавате убийствата си за много кратко време, да не говорим, че има много удобен и функционален ергономичен дизайн, особено ако сте един от онези геймъри, които предпочитат да играят на конзоли, но са решили да опитат мобилни игри за промяна.

Това приключва нашия списък със съвети за подобряване на целта ви във Fortnite за мобилни устройства, надяваме се, че след това дните ви на noob са зад гърба ви и скоро ще станете професионален геймър, знаем, че можеш да бъдеш. Ако знаете други съвети, които сме забравили да споменем тук, ви каним да ги оставите в секцията за коментари.

Популярна тема