Android ще ви позволи да клонирате стокови приложения

Съдържание:

Android ще ви позволи да клонирате стокови приложения
Android ще ви позволи да клонирате стокови приложения
Anonim

Google идва скоро с голяма нова функция в Android 12! Очевидно Big G OS ще ви позволи огледално копиране на вашите мобилни приложения естествено. Искате ли да знаете повече? След това останете и разберете всички подробности за клонирането на приложения на Android.

По този начин ще можете да клонирате приложения на Android 12

Клониране на приложения за Android 12
Клониране на приложения за Android 12

Има много начини за клониране на приложения и множество акаунти в Android. За да направите това, Play Store ви предлага инструменти като Parallel Space. На свой ред с мобилен телефон OnePlus, Xiaomi или Samsung можете създайте второ пространство за двойни приложения.

Въпреки това Android няма тази функция веднага. Ето защо Google иска да пусне собствено дублиране на приложения на Android 12.

Mishaal Rahman потвърди в своя акаунт в Twitter, че тази новост вече се появява в кода на новата версия на Big G OS. Функцията се нарича „Профил за клониране“и Google описва го в AOSP така:

Профилът за клониране е потребителски профил, използван за зареждане на вторичен екземпляр на приложение, което акаунтът позволява (като приложение за съобщения). Само основният потребител може да има клониран профил

Така че е ясно, че функцията ще бъде налична рано или късно. Според това, което беше разкрито досега, с новостта ще можете да имате до 3 профила за дублиращи се приложения.

Сега, въпреки че профилът за клониране вече е в AOSP и можете да го използвате, като копирате командата му на Google Pixel с Android 12, функцията е много бъгова Затова ви препоръчваме да изчакате голямото G да обяви и да пуснете новостта официално в актуализация.

А вие, какво мислите за клонирането на профили? Ще ги използвате ли, когато са налични? Кажете ни в коментарите.

Препоръчано: