Нов Roborock Dyad: най-мощната и завършена прахосмукачка на пазара

Съдържание:

Нов Roborock Dyad: най-мощната и завършена прахосмукачка на пазара
Нов Roborock Dyad: най-мощната и завършена прахосмукачка на пазара
Anonim

Забравете прахосмукачката, която имате сега. И ако нямате такъв, тогава още една причина да обърнете внимание. Roborock пусна най-добрата прахосмукачка, която покрива всичките ви нужди от почистване на дома Това е Roborock Dyad, наречен така, защото дебютира патентованата технология DyadPower на марката. Използвайте три ролки, задвижвани от два двигателя, за да вакуумирате, изтъркате и изсушите различни повърхности с висока ефективност.

Това е първата прахосмукачка за мокро и сухо почистване, пусната на пазара от Roborock, която в случай, че не знаете, е една от най-добрите марки прахосмукачки роботи и безжична прахосмукачка чистачи днес. Още с последния си продукт, Roborock S7 робот със самоизпразване, те ни оставиха очаровани. Сега, с този Roborock Dyad те ще заслепят и най-взискателните. Нека го опознаем задълбочено.

Това е Roborock Dyad, прахосмукачка 3 в 1, която може да се справи с всичко

прахосмукачка roborock dyad
прахосмукачка roborock dyad

Roborock Dyad е прахосмукачка, която изпълнява три функции: прахосмукачка, почистване и сушене. Способен е да почисти всичко - от разлята течност до трудни за премахване петна благодарение на иновативната си технология за почистване DyadPower. Разбира се, той също така служи за премахване на прах от дома ви и извършва ежедневно почистване.

Тежи 5 кг, но тъй като е прахосмукачка тип метла, няма да се налага да носите цялата й тежест. Всъщност е доста удобно и достига навсякъде, тъй като използва гъвкава четка, която минава дори през ъгли и ръбове без проблеми. Нека да видим спецификациите му в таблицата.

Характеристики Roborock Dyad
Размери и тегло Прахосмукачка: 1112 x 270 x 191 mm. Тежи 5 кг.

Зарядна станция: 320 x 240 mm.

Характеристики Прахосмукачка, мие и суши.
Захранване 230 W.
Режими на почистване Автоматично, максимално и подово сушене.
Ниво на шума 78dB.
барабани 5000mAh.
Живот на батерията 35 минути автоматично и 25 минути максимум. Може да почиства къщи до 280 квадратни метра с едно зареждане.
Време за зареждане 4 часа.
Депозит 650 ml мръсотия и 850 ml почистване.
Екстри Почиства с три ролки наведнъж, четката му може да се движи до 180°, има гласови сигнали и LED индикатори.

Технологията за почистване DyadPower прави разлика

roborock dyad мощно почистване
roborock dyad мощно почистване

С мощност от 230 W, Roborock Dyad е една от най-мощните прахосмукачки, които можете да намерите в момента. Но не е като онези прахосмукачки, които, въпреки че забелязвате, че са много мощни, почистват лошо, защото са с лош дизайн. Този Roborock Dyad също е много ефективен, тъй като впрегава пълната си мощност, за да премахне всякакви замърсявания с едно минаване Неговата тайна? Използването на патентована технология DyadPower, която е иновативна и уникална система за почистване.

Roborock Dyad е първата прахосмукачка за мокро/сухо почистване на пазара, която използва два двигателя, за да задвижва изключително своята система от три ролки, които са интелигентно инсталирани за почистване с по-голяма ефективност. Има една ролка отпред и две отзад. По този начин те могат да се въртят в противоположни посоки с висока скорост, за да отстранят мокра или суха мръсотия с едно движение.

Почиства по ръбовете с автоматични настройки за по-добро почистване

roborock dyad вакуумни зърнени храни и мляко
roborock dyad вакуумни зърнени храни и мляко

Гъвкавостта на Roborock Dyad е друг аспект, който трябва да бъде похвален. Проектиран е по такъв начин, че почиства щателно по ръбовете и цоклите без жонглиране. А четката му може да се върти до 180°, за да достигне всяка област без усложнения. Друго нещо, което се отличава с тази прахосмукачка, е нейният автоматичен режим, който я прави по-добра при различни ситуации, без да се налага да контролирате всичко.

В автоматичен режим прахосмукачката разпознава трудни петна и автоматично увеличава водния поток и всмукателната мощност, за да ги премахне. Има и максимален режим, който ви позволява винаги да почиствате с цялата мощност, която дава тази прахосмукачка. Той дори предлага режим на сушене, с който можете да изсушите пода по-бързо.

С Roborock Dyad мръсотията, разлятите напитки и сместа от зърнени храни/мляко могат да бъдат почистени за секунди. Имайте предвид, че използва резервоар от 650 ml, за да съхранява всичко, което вакуумира, но в същото време има резервоар от 850 ml с чиста вода, който можете да използвате едновременно, за да почистите напълно повърхностите си за по-малко време.

По-лесно и по-удобно е за използване, отколкото изглежда

Roborock dyad вакуумно кафе
Roborock dyad вакуумно кафе

Използването на тази прахосмукачка е много лесно, тъй като тя се плъзга плавно по пода с една ръка благодарение на своята система с три ролки. Освен това има LED екран, на който можете да видите режима на почистване, който използвате, нивото на батерията и количеството мръсотия, което е открило. Сякаш това не е достатъчно, той използва система за гласово предупреждение, за да знаете кога да заредите батерията или да напълните резервоара за вода, без да се налага да виждате екрана.

Друга характеристика на тази прахосмукачка, която прави почистването много по-лесно, е способността на нейните ролки да се самопочистват с натискането на един бутон Така че не е нужно да наведете се и изцапайте ръцете си, като стискате ролките. о! А тегленето на вашите депозити е моментално, което прави поддръжката изключително лесна.

Също така не можем да пропуснем да отбележим, че Roborock Dyad е способен да почиства къща до 280 ㎡ непрекъснато И използва голяма батерия от 5000 mAh, която осигурява автономия между 35 и 25 минути. Ако е напълно разреден, ще трябва да изчакате около 4 часа, за да се зареди на 100%. За щастие той идва със станция за зареждане, която го презарежда до максимум всеки път, когато спрете да го използвате.

Цена и наличност на Roborock Dyad

домашна прахосмукачка roborock dyad
домашна прахосмукачка roborock dyad

The Roborock Dyad ще бъде достъпен в цяла Европа от следващия 11 ноември. Официалната му цена е 449 евро и можете да го получите от AliExpress на 11.11. Използвайте следния бутон за повече информация:

Цената изглежда справедлива за това, което предлага този мощен вакуум. Така че, ако се интересувате, отбележете датата на излизане в календара си, за да не забравите. Междувременно ни кажете… какво мислите за тази нова прахосмукачка Roborock? По-добър ли е от този, който използвате сега?

Препоръчано: