Всичко за Mir4, нова NFT игра за печелене на пари

Съдържание:

Всичко за Mir4, нова NFT игра за печелене на пари
Всичко за Mir4, нова NFT игра за печелене на пари
Anonim

Въпреки че има множество игри за печелене на пари, излизат все повече игри от този тип. Всъщност Mir4 беше пуснат наскоро, NFT игра, която прави вълни. Ако искате да научите повече за Mir4, сте попаднали на правилното място.

В Mir4 можете да се борите и да изследвате огромен свят, за да печелите криптовалути. Тази игра е MMORPG, която набира популярност и привлича вниманието на много хора, защото има увлекателни истории и е доста забавна. От друга страна, важно е да научите как работят NFT игрите, за да можете по-лесно да разберете как работи Mir4.

Това е Mir4, новата NFT игра, която ви позволява да печелите пари

Въпреки че Mir4 беше пуснат в средата на август 2021 г., тази игра е доста нова в сравнение с NFT игри като Plant vs Undead или Axie Infinity, едната от които е на повече от 6 месеца, а другата вече на няколко години. Изглежда обаче, че въпреки краткото време, през което Mir4 беше пуснат, той е доста успешен

В Mir4 можете да изберете един от 5 вида воини, с които ще останете през цялата игра и можете да персонализирате героя си по ваш вкус. Не се притеснявайте, ако създадете герой, който не харесвате, можете да го изтриете по-късно и да създадете нов.

Mir4 също ви наказва, ако вашият герой умре или ако нивото ви в играта е ниско, така че е важно да имате възможно най-завършен герой. Въпреки това, когато убиете други герои в тази игра, вашето ниво се покачва.

Тази игра има множество правила, които трябва да знаете, за да я играете правилноНапример, ако вашият герой умре в опасна зона, ще получите наказание, което варира в зависимост от зоната, в която е умрял, така че е важно да знаете кои са най-добрите зони за битка.

Новата NFT игра на Mir4 прави пари
Новата NFT игра на Mir4 прави пари

Mir4, NFT игра, която може да бъде доста трудна в началото

Битките в Mir4 може да са трудни за разбиране в началото поради това как трябва да контролирате героя си, за да се биете. В тази игра можете също да изпълнявате куестове, за да повишите нивото на вашия герой и да получите предмети.

В Mir4 има множество функции, които ще ви позволят да се забавлявате в играта. Освен това, за да овладеете напълно тази игра, трябва да отделите много време за нея и да анализирате всичките си умения, за да ги подобрите.

Тази игра е доста интересна, защото има множество опции за игра и ви позволява да взаимодействате с героите на други играчи. Това обаче е доста сложна игра и за разлика от режима Farm на Plant vs Undead, където, ако знаете как да използвате оранжериите на тази игра по правилния начин, на практика не трябва да се притеснявате за нищо друго.

Имайте предвид, че точно както в Plant vs Undead всички растения са NFT, в Mir4 всички оръжия и предмети са NFT, които можете да търгувате с други играчи. От друга страна, ако искате да научите повече за Mir4, просто трябва да ни пишете.

Препоръчано: