Как да инсталирам XAPK, изтеглен от APKPure?

Съдържание:

Как да инсталирам XAPK, изтеглен от APKPure?
Как да инсталирам XAPK, изтеглен от APKPure?
Anonim

Когато не можете да изтеглите приложение за вашия Android, защото не е налично във вашата страна или защото е премахнато от Google Play, можете да го потърсите в APKPure. Това е уебсайтът, където можете да намерите всички видове приложения във формати APK и XAPK. Следователно е необходимо да знаете как да инсталирате XAPK, за да можете да се наслаждавате на това приложение на мобилния си телефон.

Със сигурност APK форматът ви звучи познато, инсталационен файл, който само с изпълнението си вече инсталира приложението на вашия мобилен телефон. XAPK форматът е малко по-различен Ако вече сте се опитали да го инсталирате, вероятно сте разбрали, че вашият мобилен телефон не разпознава този формат като инсталационен файл. Но не се притеснявайте, в тази статия ще ви обясним как да инсталирате приложения във формат XAPK с два прости и бързи метода.

Инсталирайте XAPK с приложението APKPure

Инсталирайте XAPK с приложението APKPure
Инсталирайте XAPK с приложението APKPure

Преди да разберете как да инсталирате този формат, трябва да знаете дали XAPK има вируси, преди да го изтеглите, за да избегнете заразяване на вашия смартфон със злонамерени файлове.

След като имате XAPK на мобилния си телефон, трябва да инсталирате приложението APKPure Не забравяйте, че това приложение не е в Google Play, а на официалния уебсайт на APKPure, който вие ще намерите, като щракнете тук. Приложението на този уебсайт се предлага във формат APK, така че няма да имате проблеми при инсталирането му, както ще видите в следните стъпки:

  • Когато изтеглите APK на приложението APKPure, трябва само да отворите файла и да потвърдите инсталацията, за да имате това приложение на мобилния си телефон.
  • Сега отворете приложението APKPure и натиснете бутона Меню в горния десен ъгъл.
  • Отидете до раздела Управление на APK/XAPK в долната част.
  • Ще се покажат XAPK файловете, които сте изтеглили на мобилния си телефон.
  • Накрая просто трябва да натиснете Инсталиране и това е всичко.

XAPK Installer: алтернатива за инсталиране на XAPK

XAPK Installer приложение за инсталиране на XAPK
XAPK Installer приложение за инсталиране на XAPK

Сега, ако искате да инсталирате XAPK с приложение, което можете да намерите в Google Play, препоръчваме приложението XAPK Installer. Това е удобно приложение, с което можете да инсталирате всеки XAPK, който изтеглите от APKPure. Стъпките за инсталиране с него са следните:

  • Потърсете инсталатора на XAPK в Google Play и го инсталирайте на мобилния си телефон.
  • Когато отворите приложението, отидете в раздела Начало в долния панел, веднъж там ще трябва да натиснете бутона Инсталиране.
  • Сега просто трябва да намерите папката за изтегляния или алтернативно папката, където се намира XAPK, който сте изтеглили.
  • Изберете XAPK, който искате да инсталирате и XAPK Installer ще започне да анализира инсталационния файл.
  • Накрая ще се появи прозорец, където просто трябва да натиснете Инсталиране и това е.

Ако се чудите дали е възможно да инсталирате XAPK без да изтегляте официалното приложение APKPure или приложение на трета страна, отговорът е да, но ще отнеме много по-дълго, за да завършите инсталационния процес. Можете да посетите тази статия, ако искате да научите как да инсталирате ръчно XAPK.

Препоръчано: