Как да играете Axies безплатно в Axie Infinity?

Съдържание:

Как да играете Axies безплатно в Axie Infinity?
Как да играете Axies безплатно в Axie Infinity?
Anonim

Всяка NFT игра има много специфично развитие, въпреки че работата на игрите Play to Earn е доста сходна. Axie Infinity има някои особености, които я правят много интересна игра. Всъщност в Axie Infinity можете да развъждате своите Axies, за да получите нови NFT същества

Трябва да знаете, че отглеждането на Axies не е лесно и е най-добре да отделите малко време, за да научите процеса правилно Освен това, за да развъждате Axies, трябва да имате две Axies, които ще бъдат родителите, малко Ethereum и SLP. Тъй като Axie Infinity има два токена, важно е да знаете разликите между AXS и SLP, защото ще трябва да използвате SLP, за да възпроизведете своите Axies.

Как се играе Axies в Axie Infinity?

За да можете да възпроизведете вашите Axies е важно да знаете всички видове Axie в Axie Infinity. Също така е важно да вземете предвид, че две братя и сестри Axies не могат да се възпроизвеждат, така че е важно да планирате добре кръстосванията, които планирате да направите с вашите Axies.

Друг важен момент, който трябва да знаете е, че Axie може да се възпроизвежда максимум 7 пъти, след 7 потомства те няма да могат да възпроизвеждат повече Освен това цената на всяка репродукция варира в зависимост от потомството, което Axie е имал. Цената в SLP, която струва всяка игра, е както следва:

  • Когато е първият път, че Axie ще хвърли хайвера си, отнема 150 SLP.
  • Когато е второто излюпване на Axie, отнема 300 SLP.
  • Когато е третото излюпване на Axie, имате нужда от 450 SLP.
  • Когато е четвъртото излюпване на Axie, имате нужда от 750 SLP.
  • Когато е петото излюпило на Axie, отнема 1200 SLP.
  • Когато е шестото излюпило на Axie, отнема 1950 SLP.
  • Когато е седмото потомство на Axie, имате нужда от 3150 SLP.

Трябва да имате предвид, че цените в SLP, посочени по-горе, са за всеки родител Axie. В този смисъл възможно е единият от родителите да се възпроизвежда за първи път, а другият за трети път, 1 + 3 ще бъде 4, за което ще има 750 SLP което би било резултат от четвърто мътене.

Играйте Axies в Axie Infinity
Играйте Axies в Axie Infinity

Играйте на родителите, за да отгледате нов Axie

За да отгледате две Axies всичко, което трябва да направите, е да отидете в инвентара си, да изберете едно от Axies, които искате да отгледате, и да докоснете „Порода“. Сега ще трябва да изберете втория Axie, който ще използвате за възпроизвеждане.

Има 10% шанс гените на потомството да са произволни. От друга страна, гените на родителите ще засегнат 37,5% доминантния ген, 9,38% рецесивния ген и 3,13% второстепенния рецесивен ген, тези проценти се прилагат и за двамата родители.

Развийте своя нов Axie в Axie Infinity

Когато вече сте възпроизвели двете си Axies, ще имате нова, която след 24 часа ще бъде ларва и ще продължи два дни След два дни, когато сте ларва, ще трябва да направите I pay в Ethereum, за да го конвертирате в Petite и по този начин да видите какъв е неговият тип, в допълнение към познаването на неговите статистики. След още два дни можете да развиете своя Axie до възрастен, като платите повече Ethereum.

Вече можете да имате повече Axies, като играете тези, които имате, въпреки че трябва да имате няколко запазени SLP, за да го направите. Ако не искате да използвате вашите SLP, за да създадете вашите Axies, трябва да научите как да обменяте вашите Axie Infinity SLP за друга валута.

Препоръчано: