Какво е CoinGecko и как можете да видите SLP цената на този сайт?

Съдържание:

Какво е CoinGecko и как можете да видите SLP цената на този сайт?
Какво е CoinGecko и как можете да видите SLP цената на този сайт?
Anonim

Ако търгувате редовно или ако сте в крак с всички новини за криптовалутите, вероятно вече знаете какво е CoinGecko. Въпреки това, ако сте научили за криптовалутите, когато сте започнали в някоя NFT игра, която ви позволява да печелите пари, вероятно не знаете какво е CoinGecko. Освен всичко друго в CoinGecko можете да видите цените на множество криптовалути, включително Axie Infinity SLP

Какво е CoinGecko и как ви позволява да видите цената на SLP?

CoinGecko е платформа, където можете не само да видите цените на криптовалутите, но и техните ценови диаграми, информация за дейността на крипто разработчиците, ликвидност и т.н. Тази платформа ви позволява да преглеждате информацията за популярни криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, SLP и множество други криптовалути

С CoinGecko можете да видите пазарната капитализация на криптовалутите, за да можете да решите дали си струва да инвестирате в някоя от тях. Например, тъй като е възможно да търгувате с PVU, токена Plant vs Undead, първо можете да видите в CoinGecko цялата необходима информация за тази крипто.

CoinGecko знае SLP цената
CoinGecko знае SLP цената

Друг важен аспект на CoinGecko е, че той ви позволява да правите фундаментален анализ на повече от 6 милиона жетона от различни типове В допълнение, от платформата те показват, че тяхната цел е за да помогне на хората да придобият по-добри познания относно крипто данните и техния анализ.

CoinGecko е идеален, ако искате да знаете цената на някои токени като SLP или AXS, когато играете Axie Infinity. В случай, че не знаете, има някои разлики между AXS и SLP. Също така, познаването на цената на SLP ще ви помогне да разберете колко долара или евро трябва да инвестирате в споменатата крипто, за да започнете да играете Axie Infinity.

За да научите цената на SLP, просто влезте в официалния сайт на CoinGecko и потърсете SLP. Всъщност, когато влезете в сайта на CoinGecko, може да бъдете съкрушени, защото на един екран той ви показва най-важната информация за 100 криптовалути. За да не се налага да търсите SLP сред всички токени на CoinGecko, в идеалния случай трябва да използватетърсачката, която се появява в горния десен ъгъл.

Сега просто трябва да кликнете върху препоръката, която CoinGecko ви дава, която гласи Smooth Love Potion и можете да видите цената на SLP. Ако се интересувате да научите повече за търговията със SLP, трябва да научите как да обменяте своя Axie Infinity SLP за друга валута.

Препоръчано: