GBWhatsApp: Приложението не е инсталирано, как да го поправя?

Съдържание:

GBWhatsApp: Приложението не е инсталирано, как да го поправя?
GBWhatsApp: Приложението не е инсталирано, как да го поправя?
Anonim

Ако сте изтеглили GBWhatsApp APK и при инсталирането му се появи следното съобщение: „Приложението не е инсталирано“, вие сте на правилното място. Тук ще ви покажем какво трябва да направите, за да разрешите този проблем, който пречи на приложението да бъде инсталирано на вашия мобилен телефон.

GB WhatsApp казва „не може да инсталира приложението“, може ли този проблем да бъде разрешен?

GBWhatsApp казва, че приложението не е инсталирано на Android
GBWhatsApp казва, че приложението не е инсталирано на Android

Да, този проблем може да бъде решен много просто. За да направите това, трябва да изпълните следните стъпки, които ви показваме по-долу:

  • Първото нещо, което трябва да направите, е да направите резервно копие на вашите чатове в WhatsApp.
  • След като бъде направено съответното архивиране, трябва да изтриете официалното приложение WhatsApp, което сте инсталирали на мобилния си телефон.
  • Следователно, трябва да изтеглите този GBWhatsApp APK на вашия телефон с Android.
  • С вече изтегления APK, ще трябва да инсталирате GBWhatsApp на телефона си, като следвате този урок.
  • Ако сте изпълнили всички стъпки правилно, трябва да можете да използвате GBWhatsApp на телефона си без никакви проблеми.

Както може би сте видели в урока по-горе, проблемът възниква, когато официалната версия на WhatsApp е инсталирана на телефона. Премахнахте въпросното приложение, GBWhatsApp няма да покаже никаква грешка при инсталиране на мобилното устройство.

Все още не можете да инсталирате GBWhatsApp на телефона си с Android?

Не мога да инсталирам GBWhatsApp на Android
Не мога да инсталирам GBWhatsApp на Android

Ако все още не можете да се насладите на подобренията, предоставени от тази модифицирана версия на WhatsApp, проблемът може да е свързан със свободното пространство, което имате във вътрешната памет на вашия мобилен телефон.

За разлика от оригиналната версия на WhatsApp, тази модифицирана версия се нуждае от поне 200 MB свободно пространство, за да може да се инсталира без проблеми.

В случай, че нямате толкова свободно място, препоръчваме да изтеглите тези приложения, за да освободите памет за нула време.

Без да добавите каквото и да било в това отношение, необходимо е да споменем, че същата грешка се случва и с WhatsApp Plus. Ако и вие не можете да инсталирате тази версия, ето решенията, които трябва да предприемете, за да премахнете този проблем от телефона си с Android.

Препоръчано: