Netflix повишава цените в Испания за тези, които споделят акаунта

Съдържание:

Netflix повишава цените в Испания за тези, които споделят акаунта
Netflix повишава цените в Испания за тези, които споделят акаунта
Anonim

Голям фен ли сте на гледането на сериали и филми в Netflix? Е, тогава имаме лоши новини за вас. Приложението отново вдигна цените си в Испания! Увеличението ще засегне главно хората, които споделят вашия акаунт Останете в мрежата и разберете какви ще бъдат новите цени за абонамент за Netflix!

Това е новото увеличение на цената на Netflix в Испания

Ново увеличение на цената Netflix Испания
Ново увеличение на цената Netflix Испания

Приложението обяви, че цените на плановете в Испания от сега нататък са следните:

  • Основният план струва същото, т.е. вашият абонамент остава на около 7,99 € на месец.
  • Стандартният план: €12,99 на месец (това означава, че плащате €1 повече).
  • В Премиум план има най-голямото увеличение. Абонаментът вече е 17, 99 €, тази цена се повиши с 2 €!

Увеличението се фокусира върху плановете, които хората използват, за да споделят своя акаунт. Без съмнение Netflix иска потребителите да спрат да правят това веднъж завинаги. Ето защо приложението се зае много сериозно с този проблем.

Въпреки това, извинението на платформата за повишаване на цените е същото както винаги: повишаване на качеството на своите сериали и филми. По-конкретно, говорител на Netflix Испания каза това:

Нашата основна цел е да предложим забавление, което надхвърля очакванията на нашите абонати. Актуализираме нашите цени, за да можем да отразяваме подобренията в нашия каталог от сериали и филми, както и качеството на нашата услуга и, което е по-важно: да можем да продължим да предлагаме повече опции и да подобрим нашето ценностно предложение. В същото време предлагаме набор от три плана, така че хората да могат да изберат този, който им подхожда най-добре.

Струва ли си Netflix на тези цени?

Netflix струва цени
Netflix струва цени

Сега абонаментите за услугата са доста скъпи, ако я сравните с други приложения за стрийминг. И това е, че цените на основните алтернативи на Netflix са следните:

  • HBO Max ще пристигне скоро в Испания и абонаментът му ще струва около 8, 99 € на месец.
  • Disney Plus: €8,99 на месец.
  • Основно видео: 3 € на месец.

От друга страна, цената на стандартния план на Netflix струва около €12,99. И не забравяйте, че този абонамент не ви дава Ultra HD резолюция и ви позволява да гледате съдържание само на два екрана.

От друга страна, сега можете да изтеглите много приложения, за да гледате безплатно сериали и филми, като Cuevana 3 Premium или Pluto TV. Така че Netflix трябва да държи своите потребители приковани с качествени сериали, ако не иска абонатите му да започнат да опитват други платформи поради високите им цени.

А вие, какво мислите за тази новина? Увеличението на цената на Netflix засяга ли ви много? Кажете ни в коментарите.

Препоръчано: