WhatsApp може да ви блокира, ако използвате тези стикери

Съдържание:

WhatsApp може да ви блокира, ако използвате тези стикери
WhatsApp може да ви блокира, ако използвате тези стикери
Anonim

Вие ли сте от онези, които смятат, че всичко е позволено в WhatsApp? Е, препоръчваме ви да промените тази мисъл. Въпреки че приложението за съобщения няма достъп до съобщенията, стикерите, видеоклиповете и изображенията, които изпращате, има някои правила, които трябва да следвате, ако не искате акаунтът ви да бъде затворен утре през нощта.

Спазвайки правилата на WhatsApp в детайли, успяхме да забележим, че приложението се грижи много за безопасността на своите потребители. Толкова много, че изпращането на „неподходящ“стикер може да доведе до забрана за постоянно на акаунта.

WhatsApp може да затвори акаунта ви, ако използвате неподходящи стикери

WhatsApp ще изтрие акаунта ви, ако използвате тези стикери
WhatsApp ще изтрие акаунта ви, ако използвате тези стикери

Както вероятно знаете, WhatsApp няма контрол върху стикерите, които потребителите могат да използват, защо? Поради простата причина, че те могат да бъдат създадени с помощта на приложения или могат да бъдат изтеглени извън приложението за съобщения.

Тъй като това е проблем, който избягва контрола на WhatsApp, приложението уточнява в своите разпоредби, че потребителите са тези, които трябва да внимават за стикерите, които използват. йени

Въпреки че WhatsApp не споменава това в своите правила, има параграф, който го загатва:

“Трябва да използвате нашите услуги за законни, разрешени и приемливи цели. Нямате право да използвате (или да помагате на други) нашите услуги по начин, който нарушава, присвоява или нарушава правата на WhatsApp. Всяко съдържание, което е незаконно, нецензурно, клеветническо, заплашително, сплашващо, тормозещо, обидно от расова или етническа гледна точка, ще бъде наказано с постоянно спиране

Може ли WhatsApp да вижда стикерите, които изпращате?

неподходящи стикери на WhatsApp
неподходящи стикери на WhatsApp

Не, WhatsApp не може да види никакви медии, които изпращате Така че защо WhatsApp може да заключи акаунта ви, ако използвате неподходящи стикери? Отговорът е прост: ако някой член на групата WhatsApp, в която сте (или контакт, с когото имате личен разговор), реши да докладва разговора, поддръжката на приложението за съобщения ще може да прочете разговорътнапълно (включително стикери и изображения).

Накратко, WhatsApp ще може да чете съобщения, ако докладвате за контакт. В случай, че в разговора има неподходящ стикер, контролираната от Facebook платформа ще предприеме съответните мерки.

Без да добавите много повече в това отношение, препоръчваме ви да изтеглите и използвате стикери, които не нарушават правилата на WhatsApp. Разбира се, важно е да не се страхувате, защото стикерите, обозначени като „забавни“, не трябва да ви създават проблеми.

Препоръчано: