Как да премахна гласовата поща в Movistar?

Съдържание:

Как да премахна гласовата поща в Movistar?
Как да премахна гласовата поща в Movistar?
Anonim

Вашата линия Movistar има ли активна гласова поща и искате ли да я деактивирате? Тази услуга не се използва през годините, нещо напълно нормално, ако вземете предвид как са се развили комуникациите.

Въпреки това Movistar и почти всички телемаркетинги все още предлагат тази функция и я таксуват, въпреки че ви дават възможност да я деактивирате. Искате ли да научите как, защото не го използвате? Учим ви как да премахнете гласовата поща в Movistar в няколко стъпки.

Как да деактивирате гласовата поща на вашата линия Movistar чрез обаждане

деактивирайте гласовата поща на Movistar
деактивирайте гласовата поща на Movistar

Както се случва при други оператори, деактивирането на пощенската кутия на Movistar е лесен процес. Има няколко налични метода в зависимост от това дали имате един ред, няколко реда или искате да го направите онлайн, но всички те са лесни за следване.

Първият е традиционният, който важи за всеки потребител на този оператор. Какво трябва да направиш? Просто се обадете на 22500 от вашия мобилен или стационарен номер и поискайте да деактивирате телефонния секретар. Обаждането до този номер е безплатно, така че не се притеснявайте за допълнителни такси в сметката си.

Вторият метод се прилага само за потребители с няколко SIM карти, но точно същия процес. Ако това е вашият случай, просто трябва да се обадите на 1004, за да поискате отписване от услугата гласова поща на Movistar и това е.

Как да деактивирам телефонния секретар (гласова поща) чрез Mi Movistar

деактивирайте моята гласова поща movistar
деактивирайте моята гласова поща movistar

Друг начин да премахнете гласовата поща от вашата линия на Movistar е чрез My Movistar, административния панел, който компанията ви позволява на уебсайта си. Това е подобен процес на деактивирането на телефонния секретар на Vodafone, така че няма да откриете никакви усложнения. Ето какво трябва да направите:

  1. Отидете на уебсайта на Movistar.
  2. Влезте в Mi Movistar с вашето потребителско име и парола.
  3. В страничното меню вдясно изберете “Моите продукти”.
  4. Намерете елемент “Управление на линия”.
  5. Изберете гласова поща.
  6. Деактивирайте пощенската кутия за всеки тип ситуация и запазете промените.

Как да премахнете гласовата поща Movistar на iPhone

деактивиране на гласова поща movistar iphone гласова поща
деактивиране на гласова поща movistar iphone гласова поща

Въпреки че ние сме уебсайт, специализиран в Android и горните методи работят перфектно на тази операционна система, не можем да пропуснем да споменем, че iOS устройствата имат допълнителен метод за деактивиране на гласова пощаот Movistar.

Клиентите, които притежават iPhone, могат да управляват своята гласова поща чрез Visual Voice Mail (VVM), приложение, което идва предварително инсталирано в системата. Оттам можете да видите всичко в гласовата си поща и да прослушате или изтриете всички чакащи съобщения, които са ви останали в даден момент. И да деактивирате услугата? Просто обадете се на безплатния номер 22570 и отпишете VVM.

Деактивирайте телефонния секретар на вашата линия Movistar и всеки друг оператор (универсален метод)

изключете приемането на обаждания от Movistar
изключете приемането на обаждания от Movistar

На този етап от статията вероятно вече сте деактивирали гласовата поща на вашата линия. Въпреки това смятаме, че е добре да споменем един последен начин, който ще ви помогне с всеки оператор по света. Това е универсалният метод за премахване на гласова поща от вашата линия и най-хубавото е, че е лесен за следване, просто направете следното:

  1. Отворете приложението за обаждания на мобилния си телефон.
  2. Наберете 002 с помощта на цифровата клавиатура.
  3. Натиснете повикване.

Точно така гласовата поща на вашия мобилен телефон ще бъде деактивирана и това се отнася за Vodafone, Movistar, Yoigo, Orange, MásMóvil и всеки оператор Има ли подробности за този метод ? Да, също деактивира пренасочването на повиквания, но не е голяма работа, ако не го използвате.

Знаете ли за този последен метод? Вероятно не, но е страхотно.

Препоръчано: