Какъв ще бъде PvP режимът на Plant vs Undead?

Съдържание:

Какъв ще бъде PvP режимът на Plant vs Undead?
Какъв ще бъде PvP режимът на Plant vs Undead?
Anonim

PvP режимът на Plant vs Undead вече има дата на пускане на своята бета версия и някои нови функции, които вероятно не сте очаквали. Всъщност PvP режимът на тази игра ще се появи по-рано, отколкото си мислите и затова трябва да знаете какъв ще бъде този режим на игра.

Въпреки че PvP режимът Plant vs Undead се очакваше да пристигне с Farm 3.0, разработчиците потвърдиха, че PvP бета версията ще бъде пусната на 27 октомври 2021 г. Освен това от 20 октомври те ще започнат да клонират растенията от режим Farm в режим PvP. Разбира се, те ще клонират само растенията, които са във вашия инвентар, няма да клонират семената или растенията, които имате за продажба.

Това ще бъде PvP режимът на Plant vs Undead

Тъй като PvP е толкова близо до пускане, важно е да използвате оранжерии в Plant vs Undead правилно и да използвате най-добрия инструмент, за да знаете времето, по този начин можете да получите повече LE с вашите растения NFT. Не забравяйте, че колкото повече LE имате в тази игра, можете да закупите повече NFT растения, които да бъдат клонирани в PvP режим от 20 октомври.

Растения PvP режим Растения срещу Немъртви
Растения PvP режим Растения срещу Немъртви

Преди да влезете в битка можете да видите растенията и дърветата, които имате, и можете също да ги организирате в различни позиции в зависимост от вашата стратегия. От друга страна, можете също да организирате вашите растения в различни групи за битки.

Важно е да се отбележи, че PvP бета версията Plant vs Undead ще бъде достъпна само за ограничен брой играчиАко сте избрани да играете PvP бета на тази игра, можете да получите NFT растения, когато спечелите битки. В идеалния случай трябва да управлявате своя LE в Plant vs Undead с най-добрия шаблон на Excel, за да можете да купувате повече NFT растения в тази игра.

Какви ще бъдат PvP битките на Plant vs Undead?

Новини PvP режим Plant vs Undead
Новини PvP режим Plant vs Undead

Сега сред нещата, които могат да се видят в изображенията на PvP режима, може да се види, че този режим очевидно няма да бъде директна битка с други играчи, а по-скоро победителят ще бъде този, който най-добре се защитава срещу немъртвите Всъщност, докато се биете с немъртвите, ще можете да видите как другият играч се защитава от вълните на немъртвите.

Докато сте в битка ще имате достъпни бутони, за да видите как протича битката на опонента ви и да видите способностите на вашите растенияВ допълнение, на екрана на битката можете също да видите колко живот имате, колко живот остава на немъртвите и колко жетони сте натрупали в битка.

Моля, имайте предвид, че NFT растенията ще имат живот в режим Plant vs Undead PvP, който намалява, когато печелите битки. С други думи, след определен брой битки вашето NFT растение ще умре.

Също така Plant vs Undead PvP бета версията се очаква да има някои грешки. Разработчиците обаче настояват да правите оплаквания, когато имате проблеми с PvP.

Препоръчано: