Как да изтеглите безопасно BlueStacks

Съдържание:

Как да изтеглите безопасно BlueStacks
Как да изтеглите безопасно BlueStacks
Anonim

Със сигурност познавате BlueStacks, един от най-добрите Android емулатори за компютър. Благодарение на тази платформа ще можете да играете голямо разнообразие от заглавия от Google Play Store на вашия компютър. Дори митичните Among Us!

Ако искате да изтеглите BlueStacks 4, най-новата версия за Windows, безопасно и безплатно, имате късмет. Казваме ви как да го инсталирате на вашия компютър стъпка по стъпка по-долу!

Как да изтеглите BlueStacks 4 безопасно

Изтеглянето на BlueStacks на вашия компютър е много лесно. И ние го правим още по-лесно за вас: щракнете тук, за да изтеглите файла, който ще намерите на официалната страница на програмиста.

Този Android емулатор за компютър е само мега и половина, въпреки че е вярно, че изискванията му могат да бъдат малко взискателни:

 • Процесор Intel или AMD (за предпочитане многоядрен).
 • A минимум 4 GB свободна RAM, но се препоръчва повече от 8 GB.
 • 5 GB безплатно на HDD или SSD карта.
 • Интегрирана графична карта от Intel, AMD, Nvidia или ATI, колкото по-актуална, толкова по-добре.
 • Операционна система Windows 7 или по-нова версия.

Но не се притеснявайте! Това е само за уверете се, че можете да използвате всички приложения на BlueStacks Очевидно нямате нужда от 8 GB, за да изтеглите приложение за судоку или лека игра. Разбира се, трябва да имате предвид, че BlueStacks консумира много CPU, до 60-70%.

Изтеглете BlueStacks безопасно и безплатно от официалния източник
Изтеглете BlueStacks безопасно и безплатно от официалния източник

Запомнете, че трябва да имате интернет връзка, за да изтеглите BlueStacks и да го инсталирате. Но ако четете това, със сигурност нямате проблем!

Веднъж инсталирано, изтеглянето на желаните от вас приложения и игри е лесно. Така че, ако компютърът ви отговаря на изискванията на BlueStacks, просто го инсталирайте, за да започнете да се наслаждавате на всичко, което предлага.

Предимства на най-новата версия на емулатора BlueStacks

Както винаги, всяка актуализация на BlueStacks носи много новини и подобрения в сравнение с предишната версия:

 • A по-добро визуално изживяване, със скорост до 4 стабилни.
 • Сега показва изскачащ прозорец при започване на групово повикване.
 • Грешките в чата са коригирани, включително включването на функцията за гласов чат.
 • На началния екран можете да видите най-новите версии на BlueStacks и екранни снимки.
 • Можете да контролирате звука на приложението и чувствителността на мишката.
 • Страничната лента вече е много по- персонализирана и лесна за използване.
 • Имате опцията да активирате или деактивирате VSync, докато играете игри на BlueStacks.
 • Процесът на инсталиране е оптимизиран благодарение на опцията „Инсталиране на APK“.
 • Грешки са коригирани от предишната версия.

Внимавайте! Следващата актуализация, Bluestacks 5, вече е налична в бета версия за Android 7. Но доколкото току-що са я усъвършенствали, BlueStacks 4 е най-новата версия на емулатора и това е какво ни предлага.

Противоречие относно сигурността на BlueStacks: Всичко е поправено

Дори ако BlueStacks не е започнал правилно, тъй като разработчиците изискват плащане за използването му, днес всичко е поправено Средствата, необходими за поддържане на BlueStacks, идват от сътрудничеството с други компании, което го прави напълно безплатна платформа за своите потребители

Всъщност, те дори не продават вашите данни на трети страни. Единственото нещо, което трябва да предоставите имейла си на BlueStacks, е да да го синхронизирате с Google App Store и винаги да можете да изтегляте най-новите налични версии.

Така че да, пощата, която поставяте в BlueStacks, е напълно безопасна. Без реклами или спам! И ако все пак предпочитате да използвате имейл адрес за еднократна употреба, препоръчваме ви да проверите най-новото от DuckDuckGo.

BlueStacks е идеалният Android емулатор за компютър за геймъри
BlueStacks е идеалният Android емулатор за компютър за геймъри

От друга страна, все още има хора, които не вярват на сигурността на BlueStacks. Въпреки това, то е преминало през много антивирусни тестове и може да се каже, че не съдържа никакъв зловреден софтуер, което го прави 100% безопасно приложение.

Единственото оплакване, което потребителите може да имат, е липсата на подходяща програма за деинсталиране, но това е поправено отдавна. Днес не е необходимо да деинсталирате BlueStacks от контролния панел на Windows. BlueStacks вече има собствена програма за деинсталиране, когато искате да я премахнете от вашия компютър!

Така че можете да сте спокойни: BlueStacks е надежден и сигурен емулатор за достъп до всяко приложение за Android от вашия компютър. И изтеглянето му е толкова лесно, колкото изтеглянето на файл! Какво чакате?

Препоръчано: