Търговия с PVU, токена Plant vs Undead, ще бъде ли възможно?

Съдържание:

Търговия с PVU, токена Plant vs Undead, ще бъде ли възможно?
Търговия с PVU, токена Plant vs Undead, ще бъде ли възможно?
Anonim

Търговията не е за всеки, но ако й се посветите, може постоянно да търсите нови токени и криптовалути, в които да инвестирате парите си. Всъщност много търговци търсят редки криптовалути, за да правят повече пари с тях и това може да е случаят с USP Освен това възходът на Plant vs Undead накара много хора да забележат вашия токен за търговия.

Ако вече играете Plant vs Undead, вероятно вече знаете как можете да купувате VP и че можете да обменяте LE, който генерирате в тази игра, за VP. Всъщност има шаблон на Excel за управление на парите, които генерирате в тази игра. Сега, в случай, че не искате да играете Plant vs Undead, а просто искате да купите неговия токен, ние ще ви покажем как да го направите

Първото нещо, което трябва да разберете е, че токенът и NFT не са едно и също Токенът е цифрова валута за извършване, получаване на плащания или търговия. От своя страна NFT е дигитална стока като илюстрация или растенията, които са NFT в Plant vs Undead, също и когато се продава NFT и плащането може да се извърши с токен или друга криптовалута.

Търговия с PVU, токенът Plant vs Undead

Търгувайте PVU токени Plant срещу Undead
Търгувайте PVU токени Plant срещу Undead

Търговията се основава на пазарни спекулации за финансова печалба. С други думи, търговията се възползва от колебанията в цените на валутите или криптовалутите, за да печели пари. Когато търгувате, купувате евтина валута и я продавате, когато цената й се повиши. И така, ако можете да купите PVU, можете също да търгувате с тази криптовалута

Тъй като цената на USP падна значително, може да е добра възможност да го закупите Всъщност USP преди няколко месеца достигна цена над 20 долара и в момента малко над 3 долара. От друга страна, ако смятате, че с пристигането на Farm 3.0 в Plant vs Undead се очаква цената на неговия токен да се повиши, тогава може да е добър момент да закупите PVU.

Как да търгувате PVU без да играете Plant vs Undead?

Ако вече играете в режим Plant vs Undead Farm, тогава вече знаете как да закупите PVU и че можете да конвертирате приходите си в този токен чрез играта Въпреки това, ако сте не Ако се интересувате да сте част от тази игра и искате да търгувате само с PVU, трябва да имате акаунт в Binance, най-доброто приложение за инвестиране в криптовалути и портфейл MetaMask.

Важно е преди да закупите PVU да добавите BSC мрежата към вашата MetaMask. Сега да, за да можете да закупите PVU, трябва да направите следното:

  1. Купете BNB на Binance и ги изпратете до вашия акаунт в MetaMask.
  2. Отворете Pancakeswap от горната част на сайта Plant vs Undead.
  3. Свържете Pancakeswap с вашия портфейл MetaMask.
  4. Обмяна в BNB, която имате в MetaMask за PVU чрез Pancakeswap.

След като BNB бъде обменен за PVU, те ще се появят във вашия акаунт в MetaMask. Сега можете да запазвате своите PVU в MetaMask толкова дълго, колкото желаете, или да ги продавате, когато цената на този токен се покачи Освен това какво правите с вашите PVU ще зависи от стратегиите ви като търговец.

Препоръчано: