Изтеглете това приложение, ако искате "пълно оборудван" уеб браузър за Wear OS

Съдържание:

Изтеглете това приложение, ако искате "пълно оборудван" уеб браузър за Wear OS
Изтеглете това приложение, ако искате "пълно оборудван" уеб браузър за Wear OS
Anonim

Няма по-неудобно място за сърфиране в интернет от екрана на смарт часовника. И именно това, ограниченото пространство и малката му батерия, правят смарт часовниците най-лошите устройства за използване на уеб браузър. Въпреки това няма да отричаме, че когато мобилният телефон или компютърът е далеч, е много полезно да можете да правите справка с която и да е уеб страница от китката без значение колко неудобно завършва изживяването нагоре.

Има ли браузъри за смарт часовници? Разбира се, че да, макар и не за всеки. Ако имате часовник с Wear OS (Android за часовници), имате късмет, защото има много добър браузър за този тип умни часовници, който скоро ще ви представим. Нека се запознаем с него…

Odd Browser за Wear OS: много завършен уеб браузър за вашия смарт часовник

навигатор на google maps за wear os
навигатор на google maps за wear os

Когато създавате уеб страница, тя е адаптирана само за два типа устройства: компютър и мобилно устройство. Някои, други ще бъдат адаптирани специално за Smart TV, но случаите са много редки. Това, което можем да ви уверим на 100%, е, че никоя уеб страница не е създадена за малките екрани на смарт часовниците и затова носимите браузъри не могат да ви предложат добро изживяване, колкото повече се опитват.

Въпреки това, Odd Browser for Wear OS е браузър, който върши добра работа, като принуждава уебсайтовете да пасват на екрана на часовника ви И е страхотен, защото ви позволява да разглеждате и търсите неща в интернет от китката ви, без да зависи от мобилния ви телефон за това. Той е съвместим с търсачката Google, Карти, YouTube, Twitch и с по-голямата част от популярните уебсайтове, тъй като е базиран на Chromium (има същото ядро като Chrome, Edge, Opera и др.).

youtube twitch браузър за wear os
youtube twitch браузър за wear os

Както можете да видите от екранните снимки, Odd Browser за Wear OS може да възпроизвежда YouTube видеоклипове и потоци от Twitch, както и музика от всяка уеб страница, на вашия часовник. Той дори може да възпроизвежда аудио във фонов режим на вашия смарт часовник. Страниците могат да се показват на цял екран или с малък интерфейс. о! И има индикатор за зареждане, така че да знаете дали страницата е напълно заредена или не.

Този браузър за Wear OS предлага много типични функции на нормален браузър, като отметки и опции за копиране, поставяне и избор Освен това има вградена клавиатура, така че да не нямате ограничения, когато правите търсене. Най-интересното? Може да изпълнява ултра-основни игри, базирани на HTML5 (въпреки че това вероятно ще ви взриви часовника).

браузър за смарт часовник wear os
браузър за смарт часовник wear os

И факт е, че производителността на Odd Browser за Wear OS оставя какво да се желае при някои часовници, поради хардуерните ограничения на тези устройства. С по-прости думи смарт часовниците не са мощни устройства и затова е нормално този браузър да не работи добре. Той не само работи бавно, но и бързо изтощава батерията и прегрява часовника. Въпреки това, на последните смарт часовници (като Galaxy Watch 4) трябва да работи добре.

Изтеглете безплатен Odd Browser за Wear за вашия смарт часовник

Ако искате да знаете как работи този браузър на вашия часовник, изтеглете го от Google Play Store. Безплатен е, така че няма какво да губите. Освен това заема много малко място, така че със сигурност няма да имате проблеми с инсталирането му.

Други приложения, които препоръчваме за часовници с Wear OS? Ето нашия списък с най-добрите приложения за Wear OS.

Препоръчано: