Netflix изглежда тъмен на Android TV, как да го поправя?

Съдържание:

Netflix изглежда тъмен на Android TV, как да го поправя?
Netflix изглежда тъмен на Android TV, как да го поправя?
Anonim

Въпреки че Netflix работи много добре на смарт телевизори, които имат Android TV като операционна система, има малък проблем, който към това ден не е решен.

Въпросната грешка е свързана с "бъг", който кара филмите, сериалите и документалните филми да изглеждат тъмни. С други думи, екранът на Netflix се затъмнява автоматично.

Препоръчваме ви да не докосвате настройките на вашия Smart TV, тъй като няма да разрешите този проблем, като увеличите яркостта на вашия телевизор. За да изчезне този проблем с мига на око, ще трябва да следвате уроците, които ви показваме тук.

Netflix е тъмен на Android TV, как да го поправя?

Netflix изглежда черен на Android TV
Netflix изглежда черен на Android TV

Преди да ви кажем какви са решенията, които трябва да предприемете, за да отстраните този проблем, важно е да изясним, че той присъства само на телевизори с Android Телевизор.

Ако срещнете същия проблем на Smart TV с друга операционна система, тези решения няма да работят за вас.

Актуализирайте приложението Netflix

Актуализирайте Netflix Android TV
Актуализирайте Netflix Android TV

Не знаем защо, но ако приложението Netflix на Android TV не е актуално, може да възникнат някои напълно неочаквани проблеми.

Един такъв проблем е свързан с затъмняване на екрана. Ако срещате тази грешка, препоръчваме незабавно да актуализирате приложението.

Не знаете как да го направите? Не се притеснявайте, тук обясняваме стъпка по стъпка всичко, което трябва да направите, за да можете да актуализирате приложения на Android TV. Този урок ще ви помогне да изтеглите най-новата версия на Netflix.

Принудително затваряне на приложението Netflix на вашия Android TV

Затворете приложението Netflix Android TV
Затворете приложението Netflix Android TV

Актуализирахте ли приложението Netflix и екранът все още е тъмен? Грешката, която причинява това, може да не е свързана с версията на Netflix, която сте инсталирали на вашия Smart TV.

Има моменти, когато проблемът е „заседнал“в приложението. Ако това беше вашият случай, ще можете да го елиминирате с миг на око, как? И така затваряне на приложението Netflix.

За да направите това, ще трябва да затворите принудително приложението на вашия Android TV. След като затворите приложението, ще трябва да го отворите отново, за да видите дали Netflix все още се показва тъмно.

Изчистете кеша на вашия Android TV

Изчистване на кеша на приложението Netflix Android TV
Изчистване на кеша на приложението Netflix Android TV

Ако след като изпробвате всички решения по-горе, Netflix все още изглежда тъмен на Android TV, трябва да „издърпате асото от ръкава си“.

Обичайно действие за коригиране на почти всеки проблем, свързан с приложение, е изчистване на кеша на устройството. Точно както при телефони и таблети с Android, изчистването на кеша на Android TV е много лесно и бързо.

Важно е да се отбележи, че няма да изтрие вашия акаунт, нито ще излезете от Netflix. Всичко, което правите, е да изтриете временните файлове, които платформата за стрийминг е запазила на вашия Smart TV.

Netflix все още ли е тъмен на вашия Android TV?

Нулирайте Smart TV Android TV
Нулирайте Smart TV Android TV

Казват, че последното нещо, което трябва да загубите, е здравият ви разум. Ако след изпълнението на всички тези решения не можете да гледате Netflix правилно, трябва да направите това, което препоръчват всички компютърни техници, какво? Рестартирайте своя Smart TV.

Важно е да се изясни, че не е полезно да дърпате кабела, за да решите този проблем, тъй като е необходимо ръчно да рестартирате Smart TV с Android TV.

Когато успешно го рестартирате, ще трябва да отворите приложението Netflix, за да видите дали проблемът е изчезнал.

Лично мнение

Трябва да спомена, че аз лично съм изпитвал този проблем много пъти на моя Android TV. Въпреки че тези решения ми помогнаха, не намерих такива, които да ме накарат да забравя за този проблем завинаги.

С това и за да завършим бележката, препоръчвам ви да имате предвид, че трябва да имате тези решения под ръка, защото от време на време тази грешка ще казва „присъства“на вашия Android TV.йени

Препоръчано: