Промените на новия WhatsApp Plus 17.70 и неговия APK

Съдържание:

Промените на новия WhatsApp Plus 17.70 и неговия APK
Промените на новия WhatsApp Plus 17.70 и неговия APK
Anonim

Най-накрая! WhatsApp Plus има нова версия, наречена 17.70. Въпреки че е една от версиите с най-малко нови функции до момента, малкото промени, които включва, са просто "епични".

Интересувате ли се да научите какви са всички тези нови функции в WhatsApp Plus 17.70? Продължете да четете, тук ще ви покажем всички тези промени в детайли.

Промени в WhatsApp Plus 17.70, какво е новото?

WhatsApp Plus 17 70 новини
WhatsApp Plus 17 70 новини

Както споменахме в началото на бележката, разработчиците на WhatsApp Plus не искаха да „поемат твърде много риск“с версия 17.70. Накратко, няма нова функция, която ви позволява да „нарушавате правилата“на приложението за съобщения.

WhatsApp Plus 17.70 пристига с нови теми

Динамични теми WhatsApp Plus
Динамични теми WhatsApp Plus

Една от новостите, които могат да се видят с просто око, е включването на нови динамични теми. Тези теми могат да се използват за промяна на външния вид на целия интерфейс на приложението, нещо, което не може да се направи в официалната версия на WhatsApp.

WhatsApp Plus 17.70 оживява! Сега интерфейсът има движение

Теми WhatsApp Plus 17 70
Теми WhatsApp Plus 17 70

В допълнение към включването на нови теми, разработчиците на този мод на WhatsApp, най-широко използваният в света, направиха няколко промени, които правят интерфейса постоянно в движение.

По принцип, докато разглеждате списъка си за чат, променяте някои настройки или разговаряте с приятелите и семейството си, интерфейсът на приложението ще се движи динамично.

Общо има 4 нови теми, които превръщат интерфейса в нещо като анимирано изображение, нещо напълно различно от това, което сме свикнали да виждаме. Тези теми могат да бъдат намерени в магазина за теми, къде е този магазин? В секцията, наречена „Настройки“.

Има ли още нови функции в тази нова версия на WhatsApp Plus?

WhatsApp Plus 17 70 промени
WhatsApp Plus 17 70 промени

В допълнение към темите и включването на така наречения „Динамичен интерфейс“, създателите на този мод на WhatsApp споменаха, че не са включени подобрения или корекции на грешки.

Ако все още имате сривове или WhatsApp Plus ви казва, че приложението не е инсталирано при инсталиране на APK файла, ще трябва да продължите да чакате тези „грешки“са коригирани в бъдещи версии.

Как да изтегля WhatsApp Plus 17.70 APK за Android?

Изтеглете WhatsApp Plus 17 70 APK
Изтеглете WhatsApp Plus 17 70 APK

Ако искате изпробвайте всички новини, които идват с най-новата версия на WhatsApp Plus, ще трябва да изтеглите APK файла от връзката, която ви оставяме на край на статията.

Разбира се, в случай че никога не сте инсталирали модифицирана версия на WhatsApp Plus, ще трябва да следвате урока, в който обясняваме как да инсталирате APK приложения на Android.

Препоръчано: