Какво представляват NFT и защо има NFT растения в Plant vs Undead?

Съдържание:

Какво представляват NFT и защо има NFT растения в Plant vs Undead?
Какво представляват NFT и защо има NFT растения в Plant vs Undead?
Anonim

За да играете Plant vs Undead добре, не е достатъчно да следвате триковете, за да бъдете най-добрият фермер в играта, трябва също да знаете повече за това. Всъщност има две много важни неща, които трябва да знаете, за да разберете напълно как работи Plant vs Undead От една страна е важно да знаете какво е NFT, а от друга страна, че знаете защо растенията са NFT в тази игра.

Какво представляват NFT защо има NFT в игра като Plant vs Undead?

Акронимът NFT се отнася до Non-Fungible Token или Non-Fungible Token на английски. Първото нещо, което трябва да знаете е, че заменяема стока е тази, която може да бъде разменена според количеството, което съществува, теглото или размерите му. Въпреки това NFT са незаменими токени и това означава, че не могат да бъдат заменени, което означава, че няма две еднакви

NFT са цифрови стоки, които са свързани с блокчейн и криптовалути. Обикновено NFT използват блокчейн технология, така че транзакциите да са по-сигурни при покупката и продажбата им Също така, обикновено при транзакциите за получаване на някои NFT плащанията се правят с криптовалути, това със сигурност ще се дължи на лекотата на извършване на онлайн плащания с крипто.

Въпреки че тук се опитахме да ви обясним по най-простия начин какво е NFT, може да искате да научите повече за него и ако е така, трябва да знаете в дълбочина какво NFT са NFT.

Растения срещу немъртви NFT растения
Растения срещу немъртви NFT растения

Защо има NFT растения в Plant vs Undead?

Както посочихме по-рано, NFT са еднократни, уникални и неповторими стоки, които се използват на множество платформи, включително най-добрите игри за печелене на криптовалути. Plant vs Undead също използва NFT в своята игра и те са растенията, които трябва да купите, за да започнете да генерирате пари в играта.

Въпреки че в играта има множество видове NFT растения и някои са визуално идентични, всички те са различни един от друг. Всяко NFT растение в Plant vs Undead има идентификатор, който го прави уникален и точно затова те са стока за еднократна употреба, защото нито едно от тях не е идентично с останалите.

Също така е важно да знаете, че тъй като NFT растенията са стока, можете да ги търгувате на Marketplace в играта и да печелите от продажбата им.йени

Освен това, вие на практика сте принудени да купите растение NFT в Plant vs Undead, за да изтеглите печалбите си от играта. Не забравяйте, че тази игра е версия на Plants Vs. Zombies и режимът на битка ще дойде с Farm 3.0, също така битките ще се провеждат с NFT растения.

Препоръчано: