BlueStacks X: емулатор на Android, който можете да използвате при поточно предаване

Съдържание:

BlueStacks X: емулатор на Android, който можете да използвате при поточно предаване
BlueStacks X: емулатор на Android, който можете да използвате при поточно предаване
Anonim

Ако нямате много мощен компютър, за да емулирате Android и да играете правилно, или просто не харесвате Android емулатори, имаме отлични новини за вас. Популярният емулатор BlueStacks току-що обяви нова услуга за стрийминг на Android игри, наречена BlueStacks X Вече е достъпна в бета версия по целия свят и можете да я използвате абсолютно безплатно.

Как работи? Много лесно. Не изисква да инсталирате емулатор или нещо подобно. Просто отидете на официалния уебсайт на BlueStacks X, изберете играта, която искате да играете в облака (без да изтегляте нищо), влезте в BlueStacks (с вашия акаунт в Discord или Google) и след това свържете вашия акаунт в Google към поточно предаване.. След като това стане, ще играете избраната игра със същия акаунт, който използвате на телефона или таблета си с Android, но от браузъра на вашия компютър. Страхотно, нали?

BlueStacks X е първата услуга за стрийминг игри за Android

bluestacks x облачни игри
bluestacks x облачни игри

BlueStacks X е за игрите с Android това, което е Google Stadia за компютърните и конзолните игри. С други думи, това е услуга, която ви позволява да възпроизвеждате Android заглавия, без да ги изтегляте и без да използвате какъвто и да е емулатор И не е нужно да се притеснявате дали компютърът ви е достатъчно добър, за изпълнявайте емулацията, докато игрите се изпълняват в облака (на компютри BlueStacks) и незабавно се предават поточно към вашия компютър.

Опитах го за няколко часа и опитът беше добър. В момента не е много гладко или не подобрява изживяването, което бихте имали на мобилен телефон с Android, но поне Не съм забелязал забавяне на въвеждането или сериозни проблеми при стрийминг на игриВъв всеки случай услугата все още е в бета версия, така че е нормално да не е напълно изпипана. Но като цяло работи добре. Позволява ви да играете с мишка и клавиатура перфектно, както в нормален емулатор.

военни роботи, емулирани в облака с bluestacks x
военни роботи, емулирани в облака с bluestacks x

Важно е да се спомене, че BlueStacks X работи на сървърите на now.gg, който използва хибридна технология, за да направи стрийминг игрите да работят възможно най-добре За да бъдем конкретни, повечето от игрите работят в облака, докато малка част може да бъде делегирана на вашия компютър, стига системата да установи, че има достатъчно мощност, за да поеме задачата.

Всички облачни емулации се възпроизвеждат вбраузъра на вашия компютър, който трябва да поддържа естествено изобразяване на графики (почти всички популярни). И работи на почти всяка операционна система на пазара: Windows 11, Windows 10, Mac, iOS, Chromebook, Linux и дори на някои Smart TV.

Как да предавате поточно Android игри с BlueStacks X

Introducing BlueStacks X (Beta): Android on the Cloud

Introducing BlueStacks X (Beta): Android on the Cloud
Introducing BlueStacks X (Beta): Android on the Cloud

Най-готиното в тази услуга е, че е безплатна. Не е нужно да плащате нищо Разбира се, преди да започнете игра, ще трябва да гледате реклама, която ще отнеме същото (или дори по-малко) време, отколкото би отнело изтеглянето играта, която ще играете. Така че не е лошо. За да започнете да играете с BlueStacks X, просто щракнете върху следната връзка:

Няма да можете да играете всички игри, които съществуват за Android; само селекция от 200 заглавия (въпреки че компанията обещава да добавя повече всяка седмица). След като изберете заглавието за възпроизвеждане, влезте с вашия акаунт в Google, когато е необходимо, и това е всичко. Да играем!

След като го изпробвахте, кажете ни… какво мислите за BlueStacks X? По-добре ли е, отколкото да играете с естествен емулатор?

Препоръчано: