Как да изтеглите Battlefield Mobile Beta, за да играете преди всеки друг

Съдържание:

Как да изтеглите Battlefield Mobile Beta, за да играете преди всеки друг
Как да изтеглите Battlefield Mobile Beta, за да играете преди всеки друг
Anonim

От няколко месеца се говори, че Battlefield ще пристигне на мобилни телефони с Android през 2022 г., но сега можете да започнете да се наслаждавате на тази игра. Ако искате да започнете да тествате Battlefield Mobile преди всеки друг, можете да изтеглите бета версията на играта и днес ще ви покажем как да го направите.

Играйте Battlefield Mobile преди всеки друг, като изтеглите бета версията му

Да, Battlefield Mobile вече е достъпен в Play Store, но все още не може да бъде изтеглен. Ако искате да изпробвате тази игра сега, ще трябва да изтеглите бета версията на Battlefield Mobile. Battlefield Mobile е една от най-очакваните игри за Android през последните месеци, ето защо искаме да сте един от първите хора, които ще тестват нейната бета версия.

Тази игра, която се конкурира с Call of Duty Mobile, се очаква да започне да се изтегля в магазините за приложения след няколко седмици. Така че, ако изтеглите бета версията на Battlefield Mobile, , когато е налична в магазините за приложения, вече ще имате няколко седмици практика

Бета Battlefield Mobile Android
Бета Battlefield Mobile Android

Ако искате да изтеглите бета версията на Battlefield Mobile, трябва да направите следното:

  1. Активиране на инсталиране от неизвестни източници. Ако не знаете как да активирате инсталация от неизвестни или външни източници, щракнете тук.
  2. Инсталиране на App Store TapTap алтернативи.
  3. Търсете Battlefield Mobile на TapTap и го изтеглете.

Важно е да се отбележи, че тъй като ще изтегляте бета версията на Battlefield Mobile, може да срещнете някои проблеми при стартиране на играта. Например, ако изтеглите бета версията на Battlefield Mobile, играта може да има някои сривове и сривове.

Във всеки случай тази версия на Battlefield Mobile няма никакви проблеми по всяко време Един от основните бъгове в бета версията на Battlefield Mobile е, че не ви позволява да влизате влезте в играта с акаунт в Google. Въпреки това, всички грешки в играта със сигурност ще бъдат коригирани скоро.

Battlefield Mobile е доста забавен. Също така, вероятно няма да имате нищо против да се примирите с някои проблеми в Battlefield Mobile, като се има предвид, че ще започнете да го играете няколко седмици преди официалното му пускане.

Препоръчано: