Tinder изтри акаунта ми

Съдържание:

Tinder изтри акаунта ми
Tinder изтри акаунта ми
Anonim

Изглежда всичко показва, че Tinder не си прекарва добре. След като претърпя глобален срив, най-използваното в света приложение за запознанства е затънало в много по-сериозен проблем.

Според публикациите, които са били видени в Twitter, Tinder е изтрил хиляди акаунти или по-скоро проблемът, който накара приложението за запознанства да не работи почти 3 часа, предизвика погрешно изтриване на тонове акаунти.

Tinder изтри акаунта ви?

Tinder изтри акаунти
Tinder изтри акаунти

Ако сте един от засегнатите, препоръчваме ви да се успокоите, защото Tinder извършва архивиране ежедневно, какво означава това? Че профилите, съобщенията и други данни могат да бъдат възстановени от самата компания.

Въпреки че все още не е известно защо Tinder спря в световен мащаб, изглежда всичко показва, че проблемът е свързан със сървърите, използвани от приложението за запознанства.

Tinder изтри хиляди акаунти по погрешка
Tinder изтри хиляди акаунти по погрешка

Поради проблема, който остави милиони потребители без достъп, няколко души (стотици хиляди) забелязаха, че сметките им са изтрити за една нощ.

Може ли изтрит акаунт в Tinder да бъде възстановен?

Възстановете изтрит акаунт в Tinder
Възстановете изтрит акаунт в Tinder

Да, можете да възстановите изтрит акаунт в Tinder. За щастие, за да възстановите акаунт, не е необходимо да имате Tinder Gold, тъй като трябва само да свържете се с поддръжката на Tinder.

От центъра за отстраняване на неизправности на Tinder можете да се свържете с приложението за запознанства. Използвайки формата за контакт, ще трябва да информирате Tinder, че акаунтът ви е изтрит по погрешка.

Без да добавям много повече в това отношение, необходимо е да изясним, че може да не е необходимо да се свързвате с Tinder, тъй като това е масивна грешка, приложението за запознанства е длъжно да възстанови тези акаунти.

Препоръчано: