Как да разберете часовата разлика между две държави с помощта на Google

Съдържание:

Как да разберете часовата разлика между две държави с помощта на Google
Как да разберете часовата разлика между две държави с помощта на Google
Anonim

Искате ли да знаете каква е разликата във времето между държавата, в която живеете, и друга държава? Не е необходимо да изтегляте приложения, защото Google ви позволява да откриете това лесно и бързо, как? Използване на браузъра.

Ако се интересувате как да използвате тази полезна функция, препоръчваме ви да продължите да четете. Тук ще ви покажем стъпка по стъпка как да разберете часовата разлика между две държави от мобилния си телефон.

Как да разберете часовата разлика между две държави с помощта на Google?

Преди да ви покажем въпросния урок, е необходимо да споменем, че Android ви позволява да поставите времето на други държави на мобилния часовник. Ако искате да знаете само часовата разлика между две държави, това ще ви позволи да избегнете търсенето на такава информация в Google.

От друга страна, ако трябва да знаете тази информация ежедневно и за различни страни, ще бъде много по-удобно за вас да следвате стъпките, показани по-долу:

времева разлика между две държави
времева разлика между две държави
  • Първата стъпка, която трябва да направите, е отворете приложението Google от мобилното си устройство (или въведете уебсайта на Google от браузъра).
  • Следователно трябва щракнете върху полето за търсене, което се появява на екрана.
  • Там ще трябва да напишете следното: часова разлика между „вашата страна“и „друга държава“. Например: „времева разлика между Испания и Съединените щати“(без кавичките).
  • След няколко секунди Google ще ви покаже часовата разлика между двете държави, които сте въвели в търсачката.

Важно е да се изясни, че тази функция може да се провали, ако мобилното време е неправилно конфигурирано. Ако срещнете този проблем, ще трябва да промените часовника на телефона си, това автоматично ще коригира всички проблеми.

Без да добавяме много повече в това отношение, ние се възползваме от това място, за да изясним, че тази функция присъства и в търсачката на Google за компютър В допълнение, процедурата което трябва да се извърши, за да се знае часовата разлика между две държави от компютър, това е същото, което ви оставихме по-горе (в урока).

Препоръчано: