Всички новини от Farm 2.5 в Plants vs Undead

Съдържание:

Всички новини от Farm 2.5 в Plants vs Undead
Всички новини от Farm 2.5 в Plants vs Undead
Anonim

Plant vs Undead е една от най-бързо развиващите се крипто игри през последните седмици Тази игра обаче претърпя някои промени, които не всички потребители харесаха. Въпреки това разработчиците на играта обявиха, че новата версия на Plant vs Undead, известна още като Farm 2.5, ще бъде пусната на 12 септември, искате ли да знаете всички новини, които ще има тази актуализация на играта?

Изглежда, че освен всичко друго, Farm 2.5 ще подобри доходността на играта, въпреки че ще отнеме малко повече време, за да изтеглите парите си от нея Във всеки случай, ние Препоръчваме ви да научите всичко, което трябва да знаете, за да започнете да играете Plant vs Undead, за да разберете как работи тази крипто игра.

Фермата 2.5 ще раздаде награди и на хора, които продължат в Plant vs Undead. Освен това, цената на PVU (Plant vs Undead's crypto) започна да се повишава отново след обявяването на новата версия на играта Ако Plant vs Undead Farm 2.5 върви, както се надяват разработчиците, тази игра може да надмине Axie Infinity.

В Plant vs Undead Farm 2.5 ежедневните куестове ще бъдат премахнати

Ежедневните куестове, които можете да изпълнявате в Plant vs Undead, за да спечелите някои награди, ще бъдат премахнати. Сега, Plant vs Undead актуализация 2.5 няма да ви позволи да поливате растенията на съседите си или да изплашите гарваните, които имат и ще ви даде награди чрез Световното дърво.

Световното дърво ще замени ежедневните куестове и ще възнагради всички играчи, които помагат за отглеждането му еднакво. Системата за възнаграждение на Световното дърво е много проста и през първата седмица на работа на Farm 2.5 награди от Световното дърво ще се увеличат. Наградите на Световното дърво през първата седмица ще бъдат както следва:

  • Награда 1: 10 LE + 1 слънчогледово семе, ако Световното дърво достигне 4 000 000 вода.
  • Награда 2: 15 LE + 1 слънчогледово семе, ако Световното дърво достигне 6 000 000 вода.
  • Награда 3: 25 LE + 2 слънчогледови фиданки, ако Световното дърво достигне 9 000 000 вода.
  • Награда 4: 1 слънчева кутия + 2 слънчогледови фиданки, ако Световното дърво достигне 12 000 000 вода.
  • Награда 5: Всички растения ще бъдат автоматично напоени на следващия ден + 50 LE + 4 слънчогледови фиданки, ако Световното дърво достигне 15 000 000 вода.

Важен факт е, че след първата седмица на Farm 2.5 количеството вода, което Световното дърво трябва да има, ще варира в зависимост от броя на активните играчи. Освен това, след първата седмица на Farm 2.5, фиданките също ще бъдат премахнати от наградите.

Plant vs Undead Farm 2.5 актуализации
Plant vs Undead Farm 2.5 актуализации

Plant vs Undead Farm 2.5 ще попречи на някои потребители да се възползват от играта

Разработчиците на Plant vs Undead ще интегрират в играта система, която ще открива ботове и ще ги изгонва, това ще помогне за избягване на сривове на сървъра. Освен това системата Plant vs Undead също ще забележи, когато играчите влизат в играта с множество акаунти.

Актуализацията Plant vs Undead 2.5 ще постави някои бариери пред вас в началото

Въпреки че процесът за влизане в Plant vs Undead е същият от самото начало, условията за теглене на парите ви от тази игра са променени Преди можехте да изтеглите печалбите си от Plant vs Немъртви на всеки 3 дни и стойността от 100 LE се равнява на 1 VP. С пристигането на Farm 2.5 обаче трябва да имате NFT завод, за да можете да изтеглите своя VP от играта.

За да бъдем по-конкретни, ако искате да обмените своя LE за PVU, трябва да имате NFT завод и тарифата ще бъде 300 LE за всеки PVU. Сега, ако имате 2 NFT растения или 1 земя, можете да обмените 100 LE за всеки PVU. Бариерите, наложени от разработчиците, ще ви накарат да реинвестирате своя LE за приблизително 2 месеца, за да закупите NFT завод.

Фактът, че трябва да чакате повече от 2 месеца, за да можете да изтеглите парите си от Plant vs Undead, изглежда като досадна мярка. Въпреки това, , ако продължите да реинвестирате своя LE в играта през тези 2 месеца, ще можете да имате по-висок доход и награди, когато изтеглите печалбите си от играта.

Нещо, което също повишава доверието на хората в Plant vs Undead и неговата Farm 2.5 е, че разработчиците изглежда се тревожат за поддържането на сървърите си стабилниВ допълнение, наред с други неща, всички промени, които идват във Farm 2.5, са предназначени за потребителите на играта, за да прекарват повече време в игра.

Предстоящи промени в Plant vs Undead след Farm 2.5

Предстоящи промени Farm 2.5 Plant vs Undead
Предстоящи промени Farm 2.5 Plant vs Undead

Въпреки че Farm 2.5 не е започнала да влиза в сила, разработчиците на играта вече обявиха, че ще пуснат версия 3.0 на Plant vs Undead в началото на октомври Не, не безпокойте се, според разработчиците Farm 3.0 няма да промени това, което трябва да направите, за да изтеглите печалбите си отново.

Изглежда Farm 3.0 ще донесе нови режими на игра като PvP режим, където можете да играете срещу други играчи В допълнение, разработчиците на Plant vs Undead също посочиха, че се надяват, че през октомври приключват с решаването на проблемите, които играта имаше със сървърите.

Накратко, някои от актуализациите, които са включени в Plant vs Undead Farm 2.5, имат за цел да решат проблема с мащабируемостта на играта Освен това, във версия 2.5 на тази игра, която разработчиците търсят за премахване на ботовете и забраняване на хора с множество акаунти, за да разрешат проблемите, които са имали със сървърите.

Важно е да запомните, че тази игра не е била пускана отдавна и е в бета версия, това означава, че е много вероятно тя да продължи да се подлага промени. Във всеки случай, ако все още не мислите, че разработчиците на Plant vs Undead правят големи промени в играта, трябва да знаете, че във Farm 3.0 приложенията за тази игра ще бъдат налични и за iOS и Android.йени

Ако вече играете Plant vs Undead или ако искате да започнете да играете, трябва да знаете, че има метод да играете Plant vs Undead на Android, докато пристигнат официалните приложения за мобилни устройства. Също така е важно да запомните, че Plant vs Undead Farm 2.5 ще започне на 12 септември

Препоръчано: