Какво да направите, ако Plant vs Undead не ви назначи група?

Съдържание:

Какво да направите, ако Plant vs Undead не ви назначи група?
Какво да направите, ако Plant vs Undead не ви назначи група?
Anonim

Plant vs Undead претърпя някои повреди в своите сървъри и разработчиците се надяват да ги разрешат с пристигането на Farm 2.5 в Plant vs Undead. Въпреки това има друга мярка за облекчаване на натоварването на сървърите на Plant vs Undead и това е чрез организиране на потребителите в групи, така че да могат да играят в определени моменти. Но какво ще стане, ако играта не ви назначи парти?

В момента Plant vs Undead организира своите играчи в 7 групи и обикновено играта ви назначава група след между 24 и 48 часа от вашата регистрация в нея. Въпреки това е възможно след 48 часа регистрация в играта да нямате зададена група, така че днес ще ви покажем какво можете да направите, ако Plant vs Undead каже, че вашата група е недефинирана.

Как можете да направите, ако Plant vs Undead не ви назначи група?

Няма група Plant vs Undead
Няма група Plant vs Undead

Има метод да накарате Plant vs Undead да ви назначи група, но първо ще ви покажем как можете да разберете дали играта ви е назначила група. Първото нещо, което трябва да направите, е да влезете във вашия акаунт Plant vs Undead и да отидете на „Farm“. Когато влезете във „Фермата“, ще можете да видите групата, която играе в момента, групата, в която сте и кое време можете да въведете, за да играете.

Понякога, когато току-що сте се регистрирали за Plant vs Undead, играта ви казва, че сте в недефинирана група и че можете да започнете да играете в определен час. Въпреки това когато се опитате да влезете по времето, когато Plant vs Undead ви каза, че играта няма да ви позволи да започнете да играете

Обикновено отнема около 36 часа на играта да ви назначи парти, но ако изминат повече от 48 часа и все още нямате парти, можете да направите следното, за да изчистите кеша на сайта:

  1. Щракнете с десен бутон, когато сте във „Фермата“.
  2. Изберете “ Проверка”.
  3. Щракнете върху стрелката, която се появява в горната част на показаното меню.
  4. Щракнете върху “ Приложение”.
  5. Изберете “ Storage” отляво.
  6. Изберете “ Изчистване на данните за сайта”.

След като направите това, което ви казахме по-горе, целият кеш Plant vs Undead ще бъде изчистен. Сега всичко, което трябва да направите, е да презаредите уебсайта, да влезете в играта и да отидете на “Farm”, за да разберете към коя група сте били причислени. В случай, че това не работи за вас след 48 часа от регистрацията, най-добре е да се свържете с отдела за поддръжка на Plant vs Undead.

Не е нужно да се тревожите за парите си, ако играта все още не ви назначава група, защото ако не сте успели да влезете в Plant vs Undead, вашите PVU все още са в MetaMask Във всеки случай ви препоръчваме да знаете всичко необходимо, за да започнете да играете Plant vs Undead, преди да влезете в играта. Също така може да ви е полезно да знаете как да играете Plant vs Undead на Android.

Препоръчано: