WhatsApp Web ще може да се използва без свързване на мобилното устройство в бета много скоро

Съдържание:

WhatsApp Web ще може да се използва без свързване на мобилното устройство в бета много скоро
WhatsApp Web ще може да се използва без свързване на мобилното устройство в бета много скоро
Anonim

WhatsApp току-що получи първата си актуализация за Android за годината, номер 2.21.1.1, чрез бета програмата на Google Play Store. Какво носи отново? Що се отнася до функциите, които потребителят може да види и използва, на практика нищо. Единственото ново нещо, което ще забележите, са условията за ползване, които ще трябва да приемете отново, защото са актуализирани, за да продължите да използвате WhatsApp нормално.

Сега, на ниво код, хората от WABetaInfo са открили, че версия 2.21.1.1 на WhatsApp включва опция, която ще позволи на потребителите да тестват бета версия на WhatsApp Web. С тази бета версия ще бъде възможно използването на WhatsApp Web, без да се налага основният мобилен телефон да е свързан или включен Това е част от поддръжката на множество устройства, която е една от 3-те страхотни новости на WhatsApp за 2021 г.

WhatsApp Web ще стане независим: вече няма да имате нужда от мобилния си телефон, за да чатите от вашия компютър

whatsapp web скоро ще има видео разговори
whatsapp web скоро ще има видео разговори

За тази 2021 г. се очаква WhatsApp да активира поддръжка за множество устройства, която ще позволи използване на един и същ акаунт в WhatsApp на до 4 устройства едновременно, според предишни изтичания. Страхотното при тази поддръжка е, че не изисква основното устройство да бъде включено и свързано с интернет. WhatsApp ще може да работи независимо и на четирите.

Едно от устройствата, от които можете да използвате WhatsApp самостоятелно, е вашият компютър чрез WhatsApp Web или настолното приложение. За съжаление опцията за използване на WhatsApp Web без свързан мобилен телефон все още не може да бъде тествана Въпреки това WhatsApp подготвя публична бета версия на WhatsApp Web, която може да бъде тествана скоро и която работи без свързан Подвижен. Кога ще бъде пуснат? Няма прогнозна дата.

бета версия на уебсайта на whatsapp
бета версия на уебсайта на whatsapp

Когато е налице, за да го тествате, ще трябва само да изберете да използвате бета версията от опцията WhatsApp Web в приложението за Android. Там те ще ви предупредят, че това е тестова функция, която може да представи грешки и че все още няма някои функции (като нови повиквания или опции за заглушаване, архивиране и изтриване на чатове или съобщения).

Тъй като изтеклите изображения ни дават добра предварителна представа за това как ще изглежда тази функция, изглежда, че няма да трябва да чакаме дълго, за да я тестваме Както и да е, не Не се притеснявайте, ние ще ви уведомим тук възможно най-скоро, когато WhatsApp Web вече може да се използва без свързване на мобилното устройство.

Препоръчано: