Изтеглете тапетите за iPhone 13 тук

Съдържание:

Изтеглете тапетите за iPhone 13 тук
Изтеглете тапетите за iPhone 13 тук
Anonim

Новото поколение смартфони на Apple вече е официално представено и се състои от четири члена: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Разбира се, за съжаление никой от тях не прави иновации Те продължават да имат същия дизайн като iPhone 12 с прорез, който въпреки че е намален, все още е твърде голям в средата 2021.

В Android имаме зверове като Galaxy Z Fold 3, който дори елиминира прореза, като скри камерата под екрана. Казваме същото по отношение на екрана на iPhone 13, който все още е 60 Hz, докато при Android стандартът за средно-висок диапазон е поне 90 Hz. На iPhone 13 трябва да платите високата цена на версиите Pro и Pro Max, за да се насладите на 120 Hz.

Наистина, единствените подобрения на iPhone 13 са в камерата и малко в батерията. Ако и вие не смятате, че си струва да направите „скок“към това ново поколение iPhone и предпочитате да изчакате да видите какво представят в следващия, поне изтеглете официалните тапети за iPhone 13, за да ги поставите на вашия мобилен телефон Това ще направи така, че да изглежда, че сте сменили телефона и да се чувствате така, сякаш използвате новия iPhone.

Изтеглете тапети за iPhone 13 в HD резолюция тук+

тапети за iphone 13 pro
тапети за iphone 13 pro
iphone 13 тапети -1
iphone 13 тапети -1
iphone 13 тапети -2
iphone 13 тапети -2

Тапетите на iPhone 13 също не са много красиви или оригинални, но истината е, че те изглеждат добре на всеки смартфон И са пълни с цветове, за да демонстрират динамиката диапазон, висока яркост и широко цветово пространство на OLED дисплея на iPhone 13.

Apple е проектирал 5 тапети за iPhone 13 и 13 Mini и 4 тапета за iPhone 13 Pro и 13 Pro Max. В галерията по-горе можете да видите какви са те. Ако искате да ги изтеглите в пълна разделителна способност и некомпресирани, щракнете върху тази връзка:

Общо тежат 3,6 MB и можете да ги поставите както на телефон с Android, така и на iPhone (без значение кое поколение е). Тъй като няма какво повече да добавим, казваме сбогом, но не и преди да препоръчаме тази статия с най-добрите приложения за изтегляне на тапети на Android.

Препоръчано: