Преглед на Oclean Flow и Oclean W10: пълно почистване за вашата уста

Съдържание:

Преглед на Oclean Flow и Oclean W10: пълно почистване за вашата уста
Преглед на Oclean Flow и Oclean W10: пълно почистване за вашата уста
Anonim

Добрата орална хигиена е изключително важна по много причини. Гарантира здрава усмивка, спестява ви скъпи посещения при зъболекар и ви позволява да дъвчете без дискомфорт. И най-доброто от всичко е не коства много време или пари за поддържане на добро орално здраве Разбира се, трябва да имате необходимите инструменти, за да извършвате дълбоко почистване на устата си всеки ден.

Първото нещо, от което се нуждаете, е четка за зъби, а второто е допълнителен инструмент, който ви позволява да премахнете мръсотията, която четката не достига. Това може да бъде конец за зъби или иригатор за устна кухина. Избрахме иригатора, защото не наранява венците и е много по-ефективен за почистване на мръсотията между и зад зъбите.

Oclean, марката, специализирана в интелигентни устройства за орална и дентална грижа, точно пусна електрическа четка за зъби, наречена Oclean Flow, и орален иригатор, наречен Oclean W10. Тези две джаджи ни се струват идеалното дуо за ежедневно и дълбоко почистване на устата, тъй като са мощни и не са много скъпи. Разбиваме ги за вас по-долу.

И двата продукта са в разпродажба! Можете да получите Oclean Flow само за €26,95 вместо обичайните €53,95, а оралният иригатор Oclean W10 има интересна промоция, повече информация в края на статията.

Oclean Flow измива зъбите ви със звукова скорост и Oclean W10 завършва работата

oclean w10 и oclean flow box
oclean w10 и oclean flow box

Oclean Flow и Oclean W10 са две приспособления за почистване на устната кухина, които работят ръка за ръка. От една страна, Oclean Flow е интелигентна електрическа четка за зъби със звукова технология, която почиства зъбите ви със скорост от 38 000 удара в минута Това премахва по-голямата част от мръсотията, но не цялата. Винаги остава нещо в местата, където косъмчетата не достигат.

Тук идва Oclean W10: орален иригатор (също електрически), който отстранява зъбната плака и остатъците, които четката за зъби не може да достигне, оставяйки устата ви невероятно свежа и чиста. По този начин вероятността да страдате от заболяване на венците, зъбите или устата като цяло е намалена до почти 0.

И двете джаджи имат готини интелигентни функции, които правят ежедневното почистване на зъбите лесно, интуитивно и приятно. Така че нека проверим спецификациите му отделно.

Oclean Flow: четка със 180 дни автономност и 5 скорости

oclean flow електрическа четка за зъби
oclean flow електрическа четка за зъби

Oclean Flow несъмнено е една от най-евтините електрически четки за зъби на пазара. И въпреки това има много добри характеристики:

 • Тежи около 131 грама и е висок 26 см.
 • Използвайте звукова технология, за да миете зъбите си с до 38000 удара в минута.
 • Създайте безчетков двигател Maglev при 38000 RPM. Без много шум, с максимум 60 dB.
 • С влакна на DuPont за ефективно и нежно четкане.
 • Уведомява ви, когато сте прекарали 30 секунди в почистване на същата област, за да преминете към следващата.
 • Автоматично се изключва след 2 минути (така че не остава включен след четкане).
 • Има 5 предварително дефинирани режима на почистване, в зависимост от времето или типа четкане, който желаете.
 • Има IPX7 защита: водоустойчив е, така че можете да го перете без страх.
 • Автономността му е до 180 дни благодарение на батерията от 2500 mAh, която включва.
 • Зарежда се бързо с USB кабел през неговия USB-C порт.
 • И разполага с пръстенообразен LED индикатор, така че да знаете състоянието на батерията по всяко време.

В кутията е включена електрическата четка със съответната глава, както и USB-C кабел за зареждане. Разбира се, идва и с ръководството за употреба.

Как работи Oclean Flow и как почиства?

Дизайнът на Oclean Flow е страхотен: корпусът му е солиден (не изглежда да се поврежда лесно) и пасва удобно Освен това изглежда страхотно в матов цвят с онези LED светлини, които подчертават, че не е обикновена четка. Между другото, има индикатор за всеки от 5-те си режима, така че когато активирате един, светва съответният светодиод на четката.

Освен това, не ни се стори много компактен. Всъщност е малко дълъг и става някак нестабилен, когато го поставите на маса. Бихме казали, че има стандартния размер на този тип четки,, което е логично, тъй като интегрира мотор. Но истината е, че това изобщо не изморява ръката ви. Ергономично е отлично. Пасва перфектно във всяка ръка.

В сравнение с Oclean X Pro, която прегледахме миналата година, тази Oclean Flow е по-малко умна четка. Вярно е, че има някои страхотни функции, но не се свързва с вашия смартфон, за да можете да го управлявате по-добре Трябва да правите всичко по старомодния начин: с натискане на бутон. Не смятаме, че това е нещо лошо, тъй като и върху четката няма какво да се контролира.

oclean flow box съдържание
oclean flow box съдържание
влакна за електрическа четка за зъби oclean flow
влакна за електрическа четка за зъби oclean flow
oclean flow usb c зареждане
oclean flow usb c зареждане

С единствения бутон върху тялото му можете лесно да промените режима му на четкане на един от тези пет:

 • Ден: Средна интензивност на четкане.
 • Нощ: максимална интензивност на четкане.
 • Стандартно почистване: средно висока интензивност на четкане.
 • Избелител: висока интензивност на четкане.
 • Soft: нисък интензитет на четкане.

Моля, имайте предвид, че няма да можете бързо да превключвате режимите по време на четкане. Ще трябва да го спрете и след това да активирате другия режим, който искате. Нещо, което ни изненада е, че дори при максимална интензивност е тихоИ въпреки че производителят не го уточнява, нежният режим работи чудесно за масажиране на венците.

Също така много ни хареса, че ви предупреждава на всеки 30 секунди четкане (за да можете да изчеткате друга област) и се самоизключва след две минути (така че да не остава включено след като приключите). Това я прави малко по-умна от традиционната електрическа четка за зъби.

Трябва да се отбележи, че няма проблем с използването на тази четка със скоби. И ако се чудите колко добре почиства зъбите, само като ви кажем, че при максималната си скорост четка 127 пъти по-бързо от ръчното четкане, гарантираме, че върши работата перфектно.

Колко издържа батерията на Oclean Flow?

Тази електрическа четка използва батерия от 2500 mAh, така че можете да я използвате до 180 дни с едно зареждане Очевидно това зависи от това как обикновено четкате. Ако винаги използвате максималната интензивност, автономността ще бъде намалена. Въпреки това ще разберете, когато има по-малко от 10% батерия, тъй като неговият LED пръстен ще стане червен.

За да заредите четката, просто трябва да махнете капака в долната част и да свържете USB-C кабела към порта, който ще видите там. Приблизителното време за зареждане е около 5 часа.

Oclean W10: иригатор с резервоар от 200 ml и красив дизайн

oclean w10 орален иригатор
oclean w10 орален иригатор

Oclean W10 от своя страна е орален иригатор, който се отличава с красивия си дизайн, но също така има много добри характеристики:

 • Тежи 278 грама.
 • Почиства с 0,6 mm водна струя при 1400 импулса в минута.
 • Има 200 мл резервоар за вода.
 • Характеристики 5 различни режима на почистване и включва 4 различни дюзи.
 • Предупреждава ви на всеки 15 секунди, за да можете да отидете да почистите друга област.
 • Има IPX7 защита, така че можете да го перете без страх.
 • Автономността му е 30 дни благодарение на батерията от 1400 mAh, която използва.
 • Зареждане чрез USB-C.
 • Има LED индикатори, за да знаете състоянието на батерията и използваните режими.

Какво има в кутията? В допълнение към ръководството за потребителя, той идва с конец за вода, четири дюзи и USB-C кабел.

Как работи Oclean W10 и как почиства?

Oclean W10 е конец за вода, който изглежда страхотно в банята или във всяка стая, защото има наистина красив дизайн тип кана Корпусът на самия конец за вода е матов бяло, но е комбинирано с кристално зеления (или розов) цвят на резервоара за вода и дюзите, което го прави да изглежда доста първокласно.

Има гумена каишка за лесно захващане или окачване навсякъде. И въпреки че е доста голям, благодарение на заоблените му ръбове, използването му няма да е никак неудобно.

Отгоре има капак, където можете да напълните резервоара за вода. И отпред разполага с три бутона: първият е за премахване на използваната глава, вторият е за включване и последният е за промяна на режима на почистване. И по-надолу отпред има друг капак, където е скрит USB-C портът му, за да го зарежда.

oclean w10 съдържание на кутията
oclean w10 съдържание на кутията
дизайн на стомна oclean w10
дизайн на стомна oclean w10
oclean w10 глави
oclean w10 глави
инсталирана глава oclean w10
инсталирана глава oclean w10
накрайник за глава oclean w10
накрайник за глава oclean w10
вътре в частта на oclean w10
вътре в частта на oclean w10
всички бутони на oclean w10
всички бутони на oclean w10
бутон за премахване на главата на oclean w10
бутон за премахване на главата на oclean w10

Включва четири различни глави: една стандартна, една предназначена за почистване на скоби, една за почистване на езика и една за пародонтални джобове. Едно нещо, което наистина ни хареса в тези глави е, че те могат да се въртят на 360° за свободно почистване на венците, без да се налага да жонглирате с ръце. О, и с всеки мундщук можете да използвате тези пет режима:

 • Интензивен: пълна мощност.
 • Стандартен: средна мощност.
 • Soft: ниска мощност.
 • Пулсиране: висока мощност с различно налягане.
 • При поискване: средно висока мощност.

Обикновено Стандартният режим е достатъчен, за да остави устата ви напълно чиста след хранене. Но ако дъвчете нещо лепкаво или усетите остатъци между зъбите си, интензивният режим ще гарантира, че всички остатъци ще бъдат премахнати. И ако венците ви са деликатни, режимът Gentle ще бъде този, който ви притеснява най-малко.

Ще знаете кой режим използвате, защото над иконата за режим на почистване ще светне LED светлина. И това е, че този иригатор също не се свързва с вашия мобилен телефон за по-интелигентен контрол. Всички негови функции се управляват от физическите бутони на тялото му.

Подобно на четката Oclean Flow, тази Oclean W10 има вътрешен таймер, който на всеки 15 секунди ви дава предупреждение, за да знаете да почистите друга област от устата си. И накрая, не можем да кажем достатъчно, че наистина ни хареса, че резервоарът за вода е прозрачен и видим, защото можем да видим колко вода е останала в него без усложнения.

Колко издържа батерията на Oclean W10?

Уредът за почистване на вода Oclean W10 има 1400 mAh батерия, която ви позволява да го използвате 1 месец без зареждане Ако батерията падне под 25%, LED пръстенът, който покрива включеният бутон за захранване ще се промени от бял на червен, за да покаже, че трябва да го заредите възможно най-скоро. Приблизителното време за зареждане е 4 часа.

Заслужават ли си Oclean Flow и Oclean W10 за вашето орално здраве?

преглед на oclean w10 и oclean flow
преглед на oclean w10 и oclean flow

Скокът от „обикновена четка + конец за зъби“към „електрическа четка + конец за вода“е забележителен, особено по отношение на комфорта. С джаджи като Oclean Flow и Oclean W10 вече не е нужно да работите упорито, за да поддържате устата си чиста и зъбите си блестящи Така че, ако ви мързи да почистите устата си с традиционни методи и здравословната ви уста не е добра, препоръчваме тези две джаджи Oclean на 100%.

Единственото нещо, което липсва, за да бъде перфектен, са повече интелигентни функции и мобилна синхронизация. Но тъй като не са скъпи, не се оплакваме. Всъщност в момента и двете се продават.

Вземете ги на най-добра цена! Можете да вземете четката Oclean Flow + 4 глави на четката само за €26,95 (отстъпка от 43%), като използвате бутона по-долу. Искам моята електрическа четка за зъби Oclean Flow

А иригаторът Oclean W10 е само €51 (вместо €69,95). Въпреки това, ако закупите пакета, който се доставя с две (един зелен и един розов), получавате два Oclean W10 + чанта за пътуване само за €103,97 Добра оферта за двойки или за подарък на родителите си, например. Използвайте този бутон, за да получите пакета или да го купите поотделно:

Накратко, за по-малко от €80 можете да получите два мощни инструмента за професионално почистване на устата си всеки ден. Изгодна сделка!

Препоръчано: