Skoove: най-доброто приложение, за да се научите да свирите на пиано с вашия Android

Съдържание:

Skoove: най-доброто приложение, за да се научите да свирите на пиано с вашия Android
Skoove: най-доброто приложение, за да се научите да свирите на пиано с вашия Android
Anonim

Всички трябва да се научим да свирим на пиано. Това е най-очарователният инструмент, който съществува, тъй като ви позволява да свирите всяка песен и да придобиете основни познания за музиката. След като се научите да свирите на пиано, се отваря цяла гама от музикални възможности, от които можете да се възползвате както пожелаете: композирайте свои собствени песни, свирете музика на семейни събирания, овладявайте други инструменти и др.

Извинението, което всички си намирахме преди, за да не се научим да свирим на пиано, беше, че нямахме пари или време да ходим на уроци по пиано Въпреки това, днес през деня което вече не е валидно и за да го докажем, ви показваме приложение, с което можете да се научите да свирите на пиано лесно и бързо с помощта на вашия мобилен телефон или таблет. Няма да е необходимо да посещавате нито един клас!

Въпросното приложение се казва Skoove и е идеално както за тези, които искат да се научат да свирят на пиано от нулата, така и за тези, които вече имат известен опит. Присъединете се към нас, за да я опознаете по-добре.

Skoove: Свиренето на пиано никога не е било толкова лесно

Skoove е приложение за да се научите да свирите на пиано, което включва уроци стъпка по стъпка, адаптирани към всички нива Приложението е съвместимо с всяко пиано (и ако не ако нямате пиано, можете да използвате клавиатурата на вашия компютър като пиано) и ви коригира, докато свирите, за да ви каже колко добре или зле се справяте.

Методът на учене, използван от това приложение, е „слушай, учи и играй“, който настройва ушите ви и укрепва уменията ви за четене на ноти. И ако не можете да четете ноти, не се притеснявайте, Skoove има уроци, които ще ви научат как да го правите от нулата.

Ако сте човек, който се учи по-бързо, като гледа другите, Skoove предлага и видео уроци, за да можете да учите, като гледате професионални пианисти. В допълнение, той предоставя на ваше разположение много разнообразен музикален каталог, с който със сигурност ще се научите да свирите любимата си песен.

Какво представляват уроците по пиано в Skoove?

skoove изберете опит
skoove изберете опит
първоначален интерфейс на skoove
първоначален интерфейс на skoove
skoove уроци 2
skoove уроци 2
skoove уроци 1
skoove уроци 1
skoove напреднали песни
skoove напреднали песни

Всеки урок на Skoove използва популярна песен, за да ви научи на музикалните основи, от които се нуждаете, за да свирите на пиано като майстор. Ще научите с добре позната класическа музика, както и с по-модерни песни в стила на We Are the Champions Всъщност в това приложение има огромен каталог от музика от всякакъв вид: от филмови саундтраци дори поп песни, които се пускат по радиото.

След като сте избрали темата за игра за урока, ще видите резултата в горната част на интерфейса и клавиатура отдолу с ръце, демонстриращи пасажите. Когато се изсвири нота, тя се маркира на екранната клавиатура и в партитурата. По този начин ще се научите не само да четете музиката, но и да я свирите на слух.

skoove начало на урока
skoove начало на урока
skoove ръце видео
skoove ръце видео
skoove основен урок
skoove основен урок
skoove ноти
skoove ноти
skoove изкуствен интелект докосване
skoove изкуствен интелект докосване

След като чуете песента и видите как Skoove я свири, ще научите нотите за всяка ръка поотделно (ако е приложимо). В този момент приложението ще използва изкуствен интелект, за да предупреди, ако свирите нота неправилно, като вземе предвид ритъма. И можете да отделите толкова време, колкото искате, за да научите добре нотите, тъй като никой няма да ви притиска (както биха направили в нормален клас).

След като покажете, че можете да изсвирите песента с всяка ръка поотделно, е време да ги съберете. И ето най-добрата част: много уроци по Skoove включват група, с която можете да свирите, за да направите упражненията по-лесни и забавни. Между другото, приложението също ви позволява да импровизирате свободно, в случай че искате да създадете свои собствени мелодии.

Skoove има всичко необходимо, за да се научите да свирите на пиано

да се науча да свиря на пиано със skoove
да се науча да свиря на пиано със skoove

Skoove без съмнение е едно от най-пълните приложения за учене да свирите на пиано, което сме тествали. Не ни ли вярвате? Това е всичко, което предлага:

 • Повече от 400 урока по пиано с различни курсове както за начинаещи, така и за тези с основно или напреднало ниво.
 • Индивидуална и персонализирана поддръжка с истински инструктори по пиано, които са готови да отговорят на вашите въпроси.
 • Видеоклипове на игра с ръце, за да научите правилната поза и техника.
 • Резултати, които ви показват кои ноти да свирите и кога в реално време.
 • Изкуствен интелект, който разпознава нотите, които свирите, за да ви каже какво да подобрите.
 • ИИ слуша през микрофона на вашето устройство или чрез свързване на клавиатурата към вашия компютър чрез USB или MIDI

 • Широк и разнообразен каталог с популярни песни от всички жанрове, за да можете да учите, като пускате музиката, която харесвате.
 • Има класическа музика, рок, поп, филмова музика и др

 • Пълен акомпанимент на групата, за да направите уроците по-забавни.
 • Режим за подобряване със стъпки, които да ви помогнат да развихрите въображението си по най-добрия начин.
 • Приложение за Android, PC, Mac, iPad и iPhone съвместимо с всяка клавиатура, независимо от марката или типа. Можете да научите навсякъде!

Както можете да разберете, Skoove е приложение, което ще ви помогне дори най-малко да се научите да свирите на пиано, без да се налага да ходите на присъствени уроци.

Изтеглете Skoove безплатно за вашия Android или друго устройство

изтегляне на skoove за мобилни устройства
изтегляне на skoove за мобилни устройства

Можете да инсталирате приложението Skoove напълно безплатно на мобилния си телефон от Google Play Store (за Android) или App Store (за iPhone и iPad). Не само това, можете също да създадете безплатен акаунт, за да се насладите на някои избрани уроци и да тествате приложението щателно. О, и не забравяйте, че има и версия за компютър.

‎Skoove - Уроци по пиано
‎Skoove - Уроци по пиано

‎Skoove - Уроци по пиано Цена: Безплатно+

Хареса ли ви приложението? Можете да надстроите акаунта си до Premium, за да отключите всички уроци и функции на Skoove. Ако се интересувате да научите цената на неговите планове и да намерите повече информация за приложението, не се колебайте да посетите официалния му уебсайт.

Препоръчано: