Край на отвратителните видеоклипове на Roomba, разпространяваща кучешки изпражнения

Съдържание:

Край на отвратителните видеоклипове на Roomba, разпространяваща кучешки изпражнения
Край на отвратителните видеоклипове на Roomba, разпространяваща кучешки изпражнения
Anonim

Независимо дали имате прахосмукачка робот у дома или проследявате такава, вероятно знаете, че тези помощници за почистване имат обявен враг: изпражненията на вашия домашен любимец.

Има много видеоклипове, които украсяват YouTube и TikTok, показващи бедствията, причинени от тези устройства, когато се опитват да почистят този вид отпадъци, но това ще приключи сега. Защо? Новият робот-прахосмукачка Roomba ще ви попречи да разпръснете изпражненията на кучето си, така че дойде краят на този скатологичен аудиовизуален жанр.

Роботът Roomba J7+ използва AI, за да пропусне изпражненията на вашите домашни любимци и да не прави бъркотия

Прахосмукачката робот roomba j7+ предотвратява изпражненията на домашни любимци
Прахосмукачката робот roomba j7+ предотвратява изпражненията на домашни любимци

След много години на отвратителни видеоклипове, iRobot казва, че е готов за своите прахосмукачки-роботи Roomba да спрат да разпръскват животински изпражнения, когато се опитват да ги почистят (и се провалят с жалост).йени

Компанията представи своята Roomba J7+, която използва изкуствен интелект за откриване и игнориране на изпражненията на вашия домашен любимец Колин Енгъл, главен изпълнителен директор и основател на iRobot, заяви, че това е голямо постижение за тяхната компания, особено след като те работиха дълго време, за да гарантират, че тя ще работи.

Защо наблегнахте на последното? Тъй като други конкурентни прахосмукачки роботи се продават с тази функция (като Roborock S7), но понякога те се провалят. Вместо това Angle обясни, че iRobot е създал огромна база данни с фалшиви изпражнения, за да обучи и подобри системата за AI зрение на своите устройства. Освен това Roomba J7+ има подобрена система за камера, която улеснява идентифицирането на всеки обект пред него.

Доверието на компанията в тяхната нова Roomba J7+ е толкова голямо, че дори създадоха специална гаранционна клауза: „Официално обещание на собствениците на домашни любимци“(POOP). Английски). Какво му е толкова специалното? Че iRobot се е ангажирал да замени всеки Roomba J7+, който не може да игнорира изпражненията.

Но за всички тези, проблемът с прахосмукачките роботи с кучешки изпражнения толкова ли е сериозен? Гледайте това видео и направете свои изводи:

iRobot също актуализира своята платформа Genius Home Intelligence до версия 3.0

В допълнение към пускането на Roomba J7+, iRobot предостави и някои подробности за Genius 3.0 Home Intelligence, платформата, използвана за управление на своите роботи прахосмукачки. Какви неща се подобриха? Тези:

  • Роботите вече са наясно с местоположението, което позволява на потребителите да ги стартират или спират, когато са извън дома.
  • Смарт картите вече могат да се споделят между множество Roomba и предложения за имена на стаи с функции.
  • Тих режим и прогнозно време за почистване са добавени.

Колко струва Roomba J7+?

Новият робот-прахосмукачка, представен от iRobot, вече може да бъде закупен от официалния магазин на компанията в Съединените щати, но със сигурност ще пристигне в Испания скоро. Започва от $1049, около €887 по текущия обменен курс и се предлага със собствен кош за отпадъци (като други “+” Roomba).

Ще получите ли такъв, когато пристигне в Испания? Ще бъдем внимателни към всяка оферта.

Препоръчано: