Microsoft Start: ново приложение за новини

Съдържание:

Microsoft Start: ново приложение за новини
Microsoft Start: ново приложение за новини
Anonim

Новото мобилно и компютърно приложение на Microsoft е официално. Говорим за Microsoft Start, приложение, с което ще можете да четете новините, които ви интересуват най-бързо и без да се намесвате. Тази услуга е пряката еволюция на MSN. Без съмнение приложението е една от най-добрите алтернативи на Feedly и пряк съперник на Google Discover.

Искате ли да научите повече за тази услуга от компанията Redmond? Е, тогава останете в мрежата, защото тук ще видите всичко, което трябва да знаете за Microsoft Start.

Какво е Microsoft Start и за какво е

Microsoft Start какво е за какво служи
Microsoft Start какво е за какво служи

Както споменахме по-горе, това е приложение, което ви помага да се информирате за текущите събития, които искате да следите в детайли За целта услугата събира новини от медиите Най-важното в света. Според Microsoft в приложението ще можете да откривате съдържание и статии от повече от 1000 премиум издатели.

Платформата е подобрена версия на Microsoft News, старото приложение за новини от компанията Redmond. Сега Microsoft Start идва с много по-привлекателен дизайн и интерфейс от предшественика си.

Друго голямо предимство на услугата е, че можете да я използвате на множество устройства едновременно Това е така, защото Microsoft Start е наличен за Android и iOS. Освен това платформата има уеб версия, съвместима с Chrome и Edge. И разбира се, платформата се интегрира безпроблемно с уиджетите на Windows 11 и лентата на задачите на Windows 10.

Microsoft Старт уеб версия Google Chrome Edge
Microsoft Старт уеб версия Google Chrome Edge

Но това не са единствените предимства на приложението. Помислете, че хората от Редмънд са създали алгоритъм от най-високо ниво за Microsoft Start. Този AI е в състояние да разбере какви са вашите интереси и да персонализира максимално изживяването ви в приложението Ето как услугата успява да ви предложи новините по темите, които наистина привличат вниманието ви.

Други функции на Microsoft Start, които не можете да пропуснете

Функционални инструменти Microsoft Start
Функционални инструменти Microsoft Start

Трябва да се спомене, че приложението също ви предлага следните инструменти:

  • Приспособления за времето, които са базирани на вашето местоположение.
  • Менюто „Раздели“, което ви помага да четете множество новини или да извършвате много търсения едновременно.
  • Секция от “Daily Recap” с ключовите новини за момента.
  • Режим "InPrivate", функция, с която е възможно да търсите информация частно и без да запазвате данните си за сърфиране.
  • Разделът „Интереси“, разделът, който ви показва различните текущи събития, които можете да следите с приложението. Темите варират от последните новини в областта на технологиите, науката или спорта до новините за конкретна страна.
  • Функция, подобна на Google Lens, която е полезна за сканиране на QR кодове, превод на текстове и извършване на визуално търсене на изображение или продукт с вашата мобилна камера. йени

Благодарение на всичко, което предлага, няма съмнение, че Microsoft Start е едно от най-добрите приложения за четене на новини на Android.

Как да използвате Microsoft Start на вашия Android, iOS или компютър

Първи стъпки да се насладите на функциите на това приложение на вашия компютър е много лесно. За да направите това, отидете на microsoftstarts.com от Chrome или Edge и влезте в акаунта си в Microsoft.

Ако имате компютър или лаптоп с Windows 10, можете да използвате тази услуга с раздела „Изследване“на лентата на задачите, без да отваряте браузър.

От друга страна, инсталирането на новото приложение от компанията Redmond на вашия телефон с Android или на вашия iPhone също не е сложно. Всичко, което трябва да направите е използвайте полетата за изтегляне по-долу и инсталирайте Microsoft Start на вашия смартфон.

Microsoft Start
Microsoft Start

А вие, какво мислите за Microsoft Start? Харесвате ли това приложение, за да четете новини на мобилния си телефон? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

Препоръчано: