Как да създадете Facebook Reel

Съдържание:

Как да създадете Facebook Reel
Как да създадете Facebook Reel
Anonim

Искате ли да създадете свои собствени барабани във Facebook? Ако отговорът ви е да, вие сте на правилното място. Тук ще ви покажем стъпка по стъпка всичко, което трябва да направите, за да създадете Reel във Facebook, не го пропускайте!

Как да създадете Reel във Facebook?

Преди да обясним процедурата, която трябва да извършите, е необходимо да изясним, че има два метода, за да можете да качите или запишете барабан във Facebook Всеки от тях е валиден, тъй като целта и на двете процедури е правилното публикуване на Reel във Facebook.

От Facebook News Feed

Това е най-лесният метод за създаване на Reel във Facebook, тъй като опцията за това се вижда на главния екран на приложението.

Създайте Facebook Reel
Създайте Facebook Reel
  • Първата стъпка, която трябва да направите, е отворете приложението Facebook от мобилното си устройство.
  • Веднъж влезли в социалната мрежа, трябва да кликнете върху опцията, която казва „Макари“, тя се намира в долната дясна част на „Какво си мислиш?“.
  • Камерата на Facebook ще се отвори. Оттам можете да запишете барабана, като щракнете върху белия бутон, който има червена точка, или можете да качите видео от галерията на Facebook.

Ако не можете да видите опцията, която ви позволява достъп до Facebook Reels, препоръчваме да актуализирате приложението ръчно от вашето мобилно устройство с Android. Това трябва да покаже прекия път на Facebook Reels.

От секцията Facebook Reels

Ако по някаква причина не можете да видите иконата на Facebook Reel на главния екран на социалната мрежа, не се отчайвайте. Има друг метод, който можете да използвате, за да създадете Facebook Reel от приложението за Android.

Създайте макара във Facebook
Създайте макара във Facebook
  • Първото нещо, което трябва да направите е отворете приложението Facebook от телефона си.
  • В рамките на социалната мрежа ще трябва да щракнете върху черната опция, която казва „Роли и кратки видеоклипове“.
  • Под видеоклиповете във Facebook Reels ще се появят две опции, щракнете върху тази, която казва „Създаване“(Създаване).
  • И накрая, ще трябва да запишете видеоклипа, който искате да качите във Facebook Reels, или да изберете видеоклип от галерията на телефона си.

Без какво да добавите, ако нито един от методите не може да качи или създаде Facebook Reel, ще трябва да изтеглите бета версията на Facebook Можете да инсталирате Facebook Beta на вашия Android мобилни безплатно от връзката, която ви оставяме в края на този параграф.

Препоръчано: