Trello: как да деактивирате изпращането на известия по имейл

Съдържание:

Trello: как да деактивирате изпращането на известия по имейл
Trello: как да деактивирате изпращането на известия по имейл
Anonim

Уморихте ли се Trello да изпраща известия до вашия имейл? Ако отговорът ви е "да", сме длъжни да ви кажем, че сте на правилното място. Тук ще ви покажем стъпка по стъпка как да деактивирате този тип известия за няколко секунди.

Как да изключа известията по имейл в Trello?

Преди да ви покажем урока, е важно да изясним, че тази промяна в уведомленията на Trello не може да бъде направена от официалното приложение, защо? Поради простата причина, че приложението за Android и iOS няма опция, която позволява деактивиране на изпращането на известия по имейл

Настройки на профила в Trello
Настройки на профила в Trello
  • Първото нещо, което трябва да направите, е отворете Google Chrome от мобилното си устройство (можете да използвате всеки друг браузър).
  • След като влезете в уеб браузъра на Google, трябва щракнете върху лентата за търсене.
  • Там ще трябва да влезете в уебсайта на Trello.
  • Веднъж влезли в Trello и след като сте влезли с акаунта си, ще трябва щракнете върху профилната си снимка, която се намира в горния десен ъгъл на екрана.
спрете trello да изпраща имейли
спрете trello да изпраща имейли
  • Ще се покаже меню с няколко опции, щракнете върху тази, която казва „Настройки“.
  • В панела с настройки на Trello ще трябва да щракнете върху настройката, която гласи „Промяна на честотата на имейлите с известия“.
  • И накрая, ще трябва да изберете опцията, която казва „Никога“.

В случай, че използвате Trello на компютър, или уеб версията, или приложението Trello за Windows и Mac, стъпките, които трябва да предприемете, за да можете да деактивирате известията по имейл са същите, които ви показахме по-горе.

Деактивирайте изпращането на имейли в Trello
Деактивирайте изпращането на имейли в Trello

Запомнете, че като деактивирате тази функция, Trello няма да изпраща никакви известия до вашия имейл акаунт. Тази настройка ще се прилага за всички табла, които са ви присвоени.

Без какво да добавите, ако не сте убедени от този инструмент за управление на проекти, препоръчваме да опитате тези безплатни алтернативи на Trello за Android. Там можете да получите достъп до различни инструменти, които предлагат почти същите функции като Trello (някои дори имат повече функции).

Препоръчано: