Как да играете Nintendo 3DS игри на Android

Съдържание:

Как да играете Nintendo 3DS игри на Android
Как да играете Nintendo 3DS игри на Android
Anonim

Можете да играете Nintendo 3DS игри на вашия мобилен телефон с Android, знаете ли как? Много е лесно и тук обясняваме всичко, което трябва да знаете. И няма значение дали никога преди не сте правили нещо подобно, всичко, което трябва да направите, е да следвате това ръководство докрай.

Ще започнем с обяснение какъв софтуер ви трябва, за да стартирате Nintendo 3DS игри на вашия мобилен телефон. Когато имате всичко готово, ние също имаме за вас най-добрите Nintendo 3DS игри, налични за Android.

Как да играя Nintendo 3DS игри на Android?

Както при всички конзолни игри, ако искате да ги играете на мобилния си телефон или компютър, ще ви трябва емулатор. Какво е емулатор? Това е програма, способна да работи на платформа, различна от операционната система, която използвате паралелно. Например: емулирайте конзолата Nintendo 3DS на вашия мобилен телефон.

С емулатор можете да имитирате игровата среда на една или повече конзоли. Има GBA емулатори за Android, други за Wii, които са идеални за изпробване на Android TV. В този случай, ако искате да играете игри на Nintendo 3DS, ще ви трябва Citra емулатор.

Какво представлява програмата Citra?

как да играете игри на nintendo 3ds за android
как да играете игри на nintendo 3ds за android

Citra е най-известният емулатор на Nintendo 3DS за компютър. От миналата година (най-накрая) екипът за разработчици на Citra пусна официална версия на емулатора за Android. Предлага се в Google Play, тук долу е бутонът за изтегляне.

В допълнение към официалната версия на Citra в Google Play, можете също да изтеглите MMJ версията на Citra, достъпна от директорията на GitHub. В момента основната разлика между версията на Citra в Google Play и Citra MMJ е, че с последната можете да стартирате Nintendo 3DS игри от външна памет.

Да изтегля ли Citra MMJ или версията на Google Play?

Citra е проект с отворен код, в който много програмисти могат да дадат своята песъчинка за подобряване на приложението. Ето защо има официална версия, която ще намерите в Google Play, и друга, достъпна в GitHub, където общността може да си сътрудничи, за да я подобри.

Обикновено Citra MMJ има повече функции, но може да включва и повече грешки Ако искате да опитате какво е новото в Citra, препоръчваме да изтеглите тази версия. Ако не, можете да изчакате до следващата актуализация в Google Play, където екипът, отговорен за разработката на Citra, включва всички вече тествани подобрения и без бъгове (грешки).

Как работи Citra 3DS на Android?

игри за nintendo 3ds на android с citra
игри за nintendo 3ds на android с citra

Citra за Android е наличен от дълго време и с най-новите актуализации успяха да подобрят производителността. Това направи възможно повече мобилни телефони с Android да могат да стартират Nintendo 3DS игри Въпреки това, за по-добро изживяване има някои минимални изисквания, които трябва да изпълните:

 • Имам OpenGL ES 3.2.
 • Версия на Android 8.0 или по-нова.
 • Процесор от серия Snapdragon 800. Започвайки от SD 835. Въпреки това има процесори като SD 720G, които също са постигнали много добра плавност и производителност.

Оставяйки това ясно, ако вече сте изтеглили Citra на мобилния си телефон и искате да изпробвате игра, това, което трябва да направите, е да изтеглите файла с разширение “.3DS» Има няколко много полезни хранилища в мрежата Когато изтеглите файла, разархивирайте го (ако е компресиран) и го запазете в папка във вашите мобилни файлове.йени

Не забравяйте, че ако използвате версията на Citra, налична в Google Play, да или да, ще трябва да запишете файла във вътрешната памет Какво ще направите след това е отворете програмата Citra на мобилния си телефон и намерете директорията, в която преди сте запазили файла.

Когато го намерите, щракнете върху опцията „ изберете тази директория“. Готово, сега ще видите, че играта Nintendo 3DS, която сте изтеглили, се появява. Просто щракнете върху него, за да влезете и започнете да играете.

3DS игри за Citra на Android

най-добрите nintendo 3ds игри за android
най-добрите nintendo 3ds игри за android

Въпреки че Citra за Android се е подобрила много, все още има да извърви дълъг път. Не всички Nintendo 3DS игри работят добре на Android, затова решихме да препоръчаме най-добрите 3DS игри, налични за Android, така че да не губите време в търсене кои от тях работят на вашия мобилен:

 • Pokémon Ruby Omega.
 • Pokémon Alpha Sapphire.
 • Сага за суперзвездите на Марио и Луиджи.
 • Dragon Ball Z Extreme Butoden.
 • Etrian Odyssey: Mystery Dungeon.
 • Легендата за Зелда: Маската на Майора.
 • Пробуждане на Fire Emblem.
 • Metroid: Самус се завръща.
 • Animal Crossing: Нов лист.
 • Смело по подразбиране.
 • Стартирайте Factory 4.

Какво мислите за това ръководство за игра на Nintendo 3DS игри на Android? Ако мислите, че сме пропуснали важни подробности или нещо не ви е ясно, не се колебайте да споделите мнението си в коментарите, вашето мнение е много важно за нас!

Ние ще актуализираме това ръководство, тъй като Citra получава важни актуализации за подобряване на ефективността си на Android. Така че независимо кога го прочетете, винаги ще сте в крак с новостите.

Препоръчано: