Вече можете да си купите iPhone с хамбургер от Макдоналдс

Съдържание:

Вече можете да си купите iPhone с хамбургер от Макдоналдс
Вече можете да си купите iPhone с хамбургер от Макдоналдс
Anonim

С цялата тази пандемия поръчването на неща онлайн стана изключително разпространено, особено в Европа и Съединените щати. И това е сравнително безопасен начин за получаване на храна и други необходими продукти без риск от заразяване или заразяване на други. Но дори преди пандемията поръчването на неща онлайн вече беше нормално за много хора от съображения за удобство.

Сега, когато пандемията е умерено контролирана благодарение на факта, че голяма част от населението е ваксинирано, хората все още продължават да поръчват неща онлайн, вместо да излязат да ги търсят, защото стана навик И вече не говорим само за поръчване на храна или консумативи, но и за несъществени неща като слушалки или луксозен мобилен телефон.

Въпреки това, изпращането на скъпите устройства обикновено отнема поне 1-2 дни, тъй като не са толкова спешни, колкото храната… или не са? В Германия се появи нова компания, наречена Arive, която е посветена изключително на бърза доставка на продукти от висок клас Искате ли iPhone? След 30 минути могат да ви го донесат, сякаш е хамбургер от Макдоналдс.

Това е Arive, немската компания, която доставя продукти от висок клас до вашата врата за рекордно време

приложението осигурява бърза доставка на премиум продукти
приложението осигурява бърза доставка на премиум продукти

Arive е услуга за доставка като Uber Eats, но вместо да доставят храна до дома ви за по-малко от 30 минути, те ви носят продукти от висок клас като iPhone. Но те не се ограничават само до технологията. Arive може да направи бързи доставки на всеки първокласен продукт, който можете да си представите: козметика, домашен хардуер, модни артикули и артикули за лична хигиена и др.

Очевидно доставките се извършват с велосипед и отнемат между 15 и 30 минути. Точно толкова бързо, колкото поръчка от McDonald's! За да ви поставим в контекста, безплатната доставка, предлагана от производителите на телефони, винаги отнема поне 2 дни Това е най-добре. Samsung например отнема до 1 седмица, за да ви изпрати закупеното от вас устройство.

категории продукти, доставени от arive
категории продукти, доставени от arive

Заслужава да се отбележи, че Arive е само стартираща компания, която е започнала дейността си в Мюнхен. Въпреки това, той вече е набрал 6 милиона евро първоначално финансиране, за да разшири услугите си за доставка до Берлин, Франкфурт и Хамбург. И ако той се справи много добре в Германия, няма да се изненадаме скоро да видим Ариве тук, в Испания.

Сега остава да видим дали наистина има широк пазар от хора, които се нуждаят от този тип услуга. Въпреки че все още не знаем точната цена на пратките Arive, със сигурност те са доста скъпи поради скоростта и ексклузивността на услугата Така че много малко хора ще могат да си го позволят, главно защото само с изчакване спасяват добра паста. А вие… какво мислите за тази услуга Arive?

Препоръчано: