Fairphone 3 вече не се продава: но частите му са и ще получи Android 11

Съдържание:

Fairphone 3 вече не се продава: но частите му са и ще получи Android 11
Fairphone 3 вече не се продава: но частите му са и ще получи Android 11
Anonim

Fairphone 3 е доста интересен смартфон, макар и не особено популярен. Ако все още не познавате това устройство, трябва да знаете, че Fairphone 3 е най-лесният за ремонт мобилен телефон, който съществува. Въпреки това, всичко има своя край и Fairphone 3 не е изключение, защото те вече обявиха, че този телефон вече няма да се продава, въпреки че частите му ще продължат да се продават и ще се актуализира към Android 11.

Fairphone 3 вече няма да се продава, но частите му ще и ще получават актуализации

Fairphone 3 вече не се продава
Fairphone 3 вече не се продава

Fairphone 3 имаше две силни страни, първата беше колко лесен беше ремонтът му, а другата беше, че беше постоянно актуализиран. Сега изглежда, че двете силни страни на Fairphone 3 ще продължат, но това устройство вече няма да се продава.

Този мобилен телефон е резултат от сътрудничеството на Project Ara и LG G5. Въпреки че Fairphone 3 имаше футуристичен дизайн, той не привлече много вниманието на потребителите Въпреки това, производителите на това устройство фокусираха продажбата му върху хора, които предпочитат издръжливи и лесни за ремонт устройства повече от атрактивни телефони.

Fairphone 3 издържа две години на пазара и изглежда, че спецификациите на това устройство вече не отговарят на очакванията на пазара Интересно е обаче, че въпреки че Fairphone 3 няма да продължи да се продава, неговите части ще и че хората, които имат този мобилен телефон, ще могат да имат Android 11 на тях.

Също така изглежда, че концепцията на Fairphone за мобилен телефон, който е лесен за ремонт, ще продължи, въпреки че този мобилен телефон вече няма да се произвежда. В допълнение, Fairphone 3 не само ще остане мобилен телефон, който е лесен за ремонт и от който могат да бъдат намерени множество части, но също ще получи актуализация на Android през 2022 г. и актуализация на камерата за да стане като този на Fairphone 3+.

Досега не е имало мобилен телефон, чиито производители да са се погрижили толкова много да го поддържат актуален и да го направят толкова лесен за ремонт. Разбира се, както казахме преди, Fairphone 3 вече няма хардуера, който бихте очаквали от мобилен телефон днес, но някои характеристики на Fairphone 4 вече са потвърдени.

Препоръчано: