Samsung ще подобри Galaxy A, за да се конкурира в средния/нисък диапазон

Съдържание:

Samsung ще подобри Galaxy A, за да се конкурира в средния/нисък диапазон
Samsung ще подобри Galaxy A, за да се конкурира в средния/нисък диапазон
Anonim

Конкуренцията в момента в средния/ниския клас смартфони е брутална. От една страна, има китайски производители като Xiaomi, OnePlus, OPPO и Realme, които ви карат да се влюбите в тяхното съотношение качество/цена От друга страна, има ветерани марки като Motorola, Nokia и Samsung, че никога не разочароват с качеството на своите мобилни телефони. За един потребител това е прекрасно нещо.

Благодарение на тази жестока конкуренция, марките се стремят да ни предложат все по-добри смартфони на атрактивна цена. За да покажа бутон: изтичане на информация от Южна Корея гарантира, че Samsung има в плановете си за 2022 г. да включи оптична стабилизация (OIS) в камерата на всички свои мобилни телефони от серията Galaxy A.

Заслужава да се отбележи, че OIS е типична характеристика на мобилни телефони от висок или среден/висок клас. А Samsung Galaxy A са телефони от среден клас. Много е трудно да се намерят мобилни телефони от среден клас с OIS в техните камери, така че Galaxy A от 2022 г. ще има голямо предимство пред конкуренцията Сега, OIS ще стане ли по-скъп?

Samsung не възнамерява да отслабва в средния клас: Galaxy A ще се подобри много през 2022 г

galaxy m32 5g син
galaxy m32 5g син

OIS технологията определено ще направи Galaxy A от 2022 г. да има камера, достойна за високия клас. Защо? Е, защото това е вид механична стабилизация, способна да открива движението на камерата и да регулира позицията на обектива чрез двигатели По този начин ви позволява да заснемате по-стабилни изображения и в двете снимки и видеоклипове. И както вероятно вече знаете, повече стабилност означава повече качество в този аспект.

Това ли е първият път, когато Samsung добавя OIS към бюджетен среден клас? Не, Samsung Galaxy A22 и A22 имат тази функция, както и 48 MP камера, 90 Hz екран и 5000 mAh батерия и цената им не надвишава 250 евро Очевидно, Идеята на Samsung е да следва пътя, показан от това дуо A22, което със сигурност пожъна много добри продажби.

Трябва да се отбележи, че именно мобилното семейство Galaxy A е това, което продава най-много от всички, които Samsung има. През последните години генерира повече печалби за компанията от емблематичния Galaxy S Така че има смисъл Samsung да планира да поднови мощността на Galaxy A, за да го направи по-конкурентоспособен в диапазон, в който има тонове от опции.

От друга страна, нека не забравяме, че Xiaomi вече изпревари Samsung като марката, която продава най-много мобилни телефони в света, така че сега те трябва да положат усилия и предложат нещо друго на потребителите да си върнат трона В момента се надяваме, че Galaxy A от 2022 г. няма да поскъпне много заради наличието на OIS, въпреки че не забравяйте, че говорим за слух. Samsung не е потвърдил официално този ход.

Препоръчано: