Instagram ви принуждава да добавите рождения си ден от съображения за сигурност

Съдържание:

Instagram ви принуждава да добавите рождения си ден от съображения за сигурност
Instagram ви принуждава да добавите рождения си ден от съображения за сигурност
Anonim

Повечето потребители предпочитат да попълнят най-съществената си информация в социалните мрежи, за да имат най-пълния профил. Разбира се, все още има група хора, които предпочитат да пазят личния си живот в по-голяма тайна, без всички да могат да го видят. Тази тенденция има дните номерирани в Instagram, защото рожденият ден ще бъде задължителен за добавяне

Вярно е, че от години платформата моли своите потребители да включват датата на своята годишнина. Но отсега нататък тази информация става задължителна в социалната мрежа, така че потребителите да имат повече сигурност. Иронично, но вярно.

Instagram ви принуждава да добавите рождения си ден за сигурност

Съобщението вече се разпространява на мобилни устройства по целия свят. Когато отворите приложението на вашия Android в близко бъдеще, ще изскочи, за да ви каже цялата тази информация Може също да остане в горната част на емисията, точно над най-новата публикация,

Това съобщение ви дава възможност да добавите датата си на раждане (ако все още не сте го направили) или да я отхвърлите. Въпреки това право на избор, съобщението ще се появява толкова пъти, колкото влизате в приложението Все още можете да откажете да предоставите тази информация, но това решение може да има последствия.

Във всеки случай, докато продължавате да отхвърляте това предложение, приложението ще скрива определени публикации с възрастово ограничение Ако обаче направите това няколко пъти, приложението ще спре работа в мобилния ви телефон в крайна сметка, така че по някакъв начин Instagram ви принуждава да приемете.

Дата на рожден ден на съобщение в Instagram
Дата на рожден ден на съобщение в Instagram

Със сигурност се чудите как вашият рожден ден е свързан с подобряването на сигурността на платформата. Всичко е фокусирано върху предлагането, винаги според Instagram, повече инструменти за защита за непълнолетни, които използват социалната мрежа.

По този начин няма да позволите насочването на реклами към непълнолетни, да изпращате съобщения до момчета и момичета под 18 години или да показвате чувствително съдържание на тази възрастова група. Тази група включва всички непълнолетни, до 13-годишна възраст Дори Instagram обмисля да пусне версия за деца.

Изкуственият интелект ще открие фалшиви рождени дни

Начинът, по който платформата обработва това, е по същия начин, по който обработва много други параметри. Изкуственият интелект ще отговаря не само за това дали сте добавили рождения си ден в профила, но ще проверява потребителите, които лъжат или фалшифицират възрастта си

За това няма да е необходим официален документ или акредитация. Системата ще запише всякакъв вид доказателства за възрастта на всеки потребител, който не е актуализирал рождения си ден, като например да види дали е бил поздравен за рождения си ден в публикация в Instagram. Дори социалната мрежа ще ви попита дали имате съмнения относно някой потребител.

Препоръчано: