Как да видите нечии скрити приятели във Facebook

Съдържание:

Как да видите нечии скрити приятели във Facebook
Как да видите нечии скрити приятели във Facebook
Anonim

Много хора, за да подобрят сигурността си във Facebook, скриват своя профил и списък с приятели от очите на обществеността, дори от търсачки като Google.

Въпреки това, това пречи на собствените им познати в реалния живот да намерят техния профил, както вероятно се случва с вас сега. Търсите ли приятел, който има скрит профил във Facebook? Казваме ви как можете да се свържете с него или нея чрез тази социална мрежа!

Как да видите скрития профил на приятел във Facebook чрез разглеждане на списъци с приятели

Facebook е предназначен да обединява хората и за това обикновено използва мрежите за контакт на своите потребители в други свързани социални мрежи, например.

Ето защо има начин да намерите скрити профили, ако наистина познавате потребителите зад тези лични акаунти. Не се отказвайте, много е лесно!

Ръчно проследяване на списъци с приятели на общи хора във Facebook

Как да намерите приятели със скрити профили във Facebook
Как да намерите приятели със скрити профили във Facebook

Ако сте толкова заинтересовани да намерите човека, който има скрит профил, най-вероятно е да познавате общ приятел, който имате с него или нея.

 1. Отидете до профилите на общи приятели със скрития човек, който искате да намерите във Facebook. Надяваме се, че и те няма да имат скрития профил!
 2. Достъп до техните списъци с приятели от всеки профил.
 3. В търсачката, която ще видите в списъка с приятели, напишете името на лицето, което търсите.

Ако са приятели с тези общи контакти, техният профил ще се появи и можете да им изпратите покана за приятелство. Всичко е поправено!

Освен това, след като приемете заявката и сте приятели във Facebook, няма значение дали имате личен профил. Ще имате достъп до цялата налична информация в техния профил и ще използвате всички функции на Facebook за приятели, като например да гледате видеоклипове заедно в Watch Together.

Относно разширенията на Google Chrome за преглед на скрити профили във Facebook

По-бърз начин за обхождане на скрити списъци с приятели за лицето, което търсите, е да използвате разширения на браузъра.

Например, има Facebook Friends Mapper. Въпреки това, Google вече го премахна от магазина за разширения за Chrome веднага щом разбра, че този инструмент използва пропуск в системите за поверителност на Facebook за печалба.

Има и онлайн сайтове като StalkFace, но те също не са нито безопасни, нито етични В момента, например, тази страница е разпозната като нелична връзка Този тип уебсайт може да скрие злонамерен или шпиониращ софтуер като TrickBot, който би застрашил сигурността на вашия компютър и вашите лични данни.

Разширенията, приложенията и инструментите за намиране на лични профили във Facebook не са безопасни
Разширенията, приложенията и инструментите за намиране на лични профили във Facebook не са безопасни

По причини като тези, категорично не ви съветваме да използвате неофициални инструменти или приложения, особено за цели като достъп до личен профил. Ако той е ваш приятел, можете да го намерите много лесно, като се свържете с хора, които имате общи!

Как да направите профила си във Facebook личен

Скрийте профила си във Facebook, за да не се появявате в списъците с приятели
Скрийте профила си във Facebook, за да не се появявате в списъците с приятели

За да разберем по-добре как работят опциите за поверителност на Facebook, искаме да прегледаме с вас стъпките, които трябва да предприемете, за да поставите скрития си профил в приложението Facebook:

 1. Отворете менюто с опции, като отидете на раздела с трите ленти, разположени в горния десен ъгъл на екрана.
 2. В менюто превъртете надолу, докато видите опцията “Настройки и поверителност”.
 3. Изберете опция “Настройки”.
 4. Превъртете менюто надолу, докато намерите “Аудитория и видимост” секцията.
 5. Влезте в секциите “Как хората могат да намерят и да се свържат с вас” и “Последователи и публично съдържание”.
 6. Натиснете опциите във всяка секция и променете разрешенията на “Приятели” или “Приятели на моите приятели”, когато не нямам повече избор.
Как да скриете профила си от настолната версия на Facebook
Как да скриете профила си от настолната версия на Facebook

И ако искате да промените настройките от настолната версия на Facebook, също е много лесно:

 1. Отворете менюто на вашия профил, като щракнете върху малката икона със стрелка надолу в горния десен ъгъл.
 2. Отидете на “Настройки и поверителност” > “Настройки”.
 3. Изберете опцията “Поверителност” в новото меню, което ще се отвори във Facebook.
 4. Прегледайте разрешенията на вашия акаунт и променете тези, които искате да „Приятели на моите приятели“, като натиснете бутона „Редактиране“, за да вдясно.

Знаете ли, ако искате да намерите някого във Facebook, но профилът му е скрит и намирате, че е невъзможно, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите контакти. Сигурен съм, че ще го намерите (или нея) по-рано, отколкото си мислите!

Препоръчано: