Как да изтеглите приложения, които не се показват на вашия Samsung Smart TV

Съдържание:

Как да изтеглите приложения, които не се показват на вашия Samsung Smart TV
Как да изтеглите приложения, които не се показват на вашия Samsung Smart TV
Anonim

Smart TV на Samsung използват операционна система, наречена Tizen, която, макар и по-ограничена от Android TV, има магазин с много приложения. Проблемът с този магазин е, че той ви показва само приложенията, които са официално налични във вашата страна Поради тази причина, ако искате да изтеглите приложение на вашия Samsung Smart TV, което не е било пуснат за вашата страна, той няма да се появи в магазина, въпреки че може да работи перфектно на вашия телевизор.

За щастие, има трик, който ви позволява изтегляне на приложения, които не се показват в магазина на вашия Samsung Smart TV Той се състои в промяна на региона на телевизора с този на друга страна, където са всички приложения, които искате. И не се притеснявайте, не е необходимо да използвате VPN или нещо подобно. Просто следвайте стъпките, които ви показваме в следния урок.

За да можете да изтегляте приложения, които не са в магазина на вашия Samsung Smart TV

Отворете приложението Steam Link на Samsung Smart TV
Отворете приложението Steam Link на Samsung Smart TV

Първо, има две неща, които искаме да ви кажем. Първият е да се уверите, че приложението, което искате да изтеглите, съществува за смарт телевизори Samsung. Не забравяйте, че тези телевизори използват Tizen и в тази операционна система няма същите приложения като в Android TV или Android Така че с бързо търсене в Google проверете дали приложението, което търсите е или не се предлага за смарт телевизори Samsung.

Направихте ли го вече? Сега е важно да знаете, че промяната на региона на вашия Samsung Smart TV ще възстанови фабричните настройки, така че ще трябва да конфигурирате отново WiFi и да въведете отново вашето потребителско име и парола на всички платформи за стрийминг, които използвате. Между другото, може би вече знаете това, но можете да влезете в Netflix без парола от вашия Smart TV.

Как да промените региона на вашия Samsung Smart TV, за да изтеглите повече приложения

Актуализирайте урока за Samsung Smart TV
Актуализирайте урока за Samsung Smart TV
опция за конфигурация на samsung smart tv
опция за конфигурация на samsung smart tv
Общи настройки на samsung smart tv
Общи настройки на samsung smart tv
рестартирайте samsung smart tv
рестартирайте samsung smart tv
въведете pin на samsung smart tv
въведете pin на samsung smart tv
правила и условия за samsung smart tv
правила и условия за samsung smart tv
промяна на региона на samsung smart tv
промяна на региона на samsung smart tv
магазин за смарт телевизори samsung в германия
магазин за смарт телевизори samsung в германия

Ако нямате проблем с това, което споменахме по-горе, следвайте тези стъпки, за да промените региона на вашия телевизор:

 • Включете своя Smart TV.
 • Докоснете бутона Начало на дистанционното управление (това с къщата), за да видите менюто на приложението.
 • Превъртете наляво до опцията Настройки и я докоснете.
 • В секцията Общи изберете опцията Рестартиране.
 • Можете също да направите това от Support > Device Care > Self Diagnosis > Reset Smart Hub

 • Ще бъдете помолени за ПИН, за да потвърдите действието. Ако никога не сте го настройвали, тогава трябва да въведете 0000 или 1234.
 • След рестартирането ще трябва да конфигурирате всичко от нулата.
 • Когато стигнете до частта Общи условия на Smart Hub, спрете дотук. Преди да натиснете OK, трябва да въведете код на дистанционното, за да промените региона.
 • Кодът, който трябва да въведете, зависи от серията, към която принадлежи вашият Smart TV (можете да го видите на кутията). Ако не можете да го намерите, просто опитайте всяка откомбинации, показани тук (направете няколко опита за всяка):

  • F and J Series: Заглушаване + Връщане + Увеличаване на звука + Канал нагоре + Заглушаване.
  • K серия: Изключване на звука + Увеличаване на звука + Канал нагоре + Изключване на звука.
  • Серия H: Бързо напред + 2 + 8 + 9 + Назад.
 • Въвеждането на правилната клавишна комбинация ще изскочи скрит прозорец за избор на региона. Трябва да изберете региона, където се намират приложенията, които искате да изтеглите.

  • Ако просто искате регион с възможно най-много приложения, препоръчваме Съединените щати Но ако не ви харесва приложенията да се показват на английски, изберете Мексико или Испания. Регионът „Пълни приложения“също е добър вариант, но той предоставя само приложенията, налични глобално: не включва приложенията, които са ексклузивни за някои региони.
 • Накрая следвайте стъпките, показани на екрана, за да завършите настройката.

Готово! Сега отидете в магазина и ще видите, че ще се появят приложения, които не сте могли да изтеглите преди. Толкова е лесно да заобиколите геоблокирането на смарт телевизор Samsung! Ако не сте харесали избрания регион, можете да го промените колкото пъти искате, докато намерите този с всички приложения, от които се нуждаете.

За съжаление, няма регион, който да ви позволява да изтеглите абсолютно всички приложения. Време е да се задоволите с това, което е там.

Препоръчано: