Как да качите свои собствени песни в Instagram Stories?

Съдържание:

Как да качите свои собствени песни в Instagram Stories?
Как да качите свои собствени песни в Instagram Stories?
Anonim

Искате ли да добавите фонова музика към историите си в Instagram? Много е просто! Казваме ви как можете да покажете на света музиката, която харесвате най-много в социалните си мрежи. И ако искате да проявите творчество, ще го намерите още по-забавно.

С музика във вашите Instastories можете да споделяте популярни песни (като тези на Джеф Безос), да намирате други фенове на вашите любими групи, дизайн вашите собствени обложки на албуми със стикери и-g.webp" />

Как да поставите песните, които искате във вашите истории в Instagram

Как да споделяте музиката си от Spotify в Instagram истории
Как да споделяте музиката си от Spotify в Instagram истории

Най-лесният начин да качите музиката, която искате, във вашите Instastories е да го направите от Spotify или Spotify Lite. Обясняваме как да го направите стъпка по стъпка!

  1. Потърсете песента, която искате да споделите във вашите истории в Insta в приложението Spotify.
  2. Докоснете иконата с три точки отдясно на песента, за да отворите нейните опции.
  3. Изберете “Споделяне” > “Instagram”.
  4. Готово! Вече можете да украсите историята си, както искате, с директната връзка към Spotify на съответната обложка на албума.

Както добре знаете, Spotify и Instagram винаги вървят ръка за ръка. И ако вече можете да споделяте своя OnlyYou или вашия Spotify Wrapped в Instagram, защо да не можете да споделяте песните, които слушате?

Точно така, този начин за качване на собствена музика в Instagram Stories работи само със Spotify. Ако имате други подобни приложения, като Deezer, Tilda или Amazon Music, продължете да четете. Ние имаме решението!

Други начини за качване на вашата музика в Instagram истории без Spotify

Ако нямате Spotify или предпочитате други приложения за слушане на музика, не се притеснявайте. Има повече начини да споделяте музиката, която обичате, във вашите истории в Instagram!

Използвайте стикера „Музика“в Instagram

Използвайте стикерите на Instagram, за да качите песните, които искате, във вашите истории
Използвайте стикерите на Instagram, за да качите песните, които искате, във вашите истории

Благодарение на тази функция, която Instagram добави към своите истории, можете да получите достъп до широкия каталог от музика на Spotify, без да се налага да изтегляте приложението.

Просто намерете песента, която искате, и я добавете към вашата история. Можете да персонализирате как ще се гледа или дори да включите субтитри, така че текстът на песента да излиза в движение.

Можете да изберете до 15 секунди музика за вашата Instagram история. Но всеки, който докосне стикера „Музика“, ще може да чуе цялата първа минута.

Поставете връзки към песента, която искате във вашия Instagram

Как да поставите връзки към песните, които искате в Instagram Stories
Как да поставите връзки към песните, които искате в Instagram Stories

Ако имате повече от 10 000 последователи, можете да свържете URL адреса на песента или видеоклипа, който искате, към вашите истории, като използвате новия стикер „Връзки“.

А ако не, можете също да поставите връзката към песента, която искате, в биографията си в Instagram. Просто отидете на “Редактиране на профил” от вашия профил в Instagram и поставете URL адреса по ваш избор в полето “Уебсайт”.йени

Тази опция ще бъде особено полезна , ако сте изпълнител и искате да споделите най-новите си песни с вашите последователи. Това е чудесен начин да получите повече гледания на вашите проекти!

Запишете сами музиката, която искате във вашата история

Разбира се, най-директният начин да споделите със света музиката, която обичате. Ако нещо е останало за интернет потребителите, това са гениални идеи за разрешаване на всяка пречка. Ето как се правеше преди да имаме стикера „Музика“!

Можете да запишете друго устройство, дори ако качеството на видеото или звука е по-лошо, или да качите екранни записи от собствения си мобилен телефон като видеоклипове към вашата история.

И освен това няма да се притеснявате, че ще нарушите строгата политика на Instagram относно авторските права, когато става въпрос за музика. Обикновено скача само по време на живо, не в Истории.

И така, ако искате да включите музика в историите си, имате няколко възможности. Нямате извинение да не го направите!

Препоръчано: