Facebook тества видео разговори без използване на Messenger

Съдържание:

Facebook тества видео разговори без използване на Messenger
Facebook тества видео разговори без използване на Messenger
Anonim

Facebook е толкова обширна мрежа, че броят на функциите, които има, е чудовищен. Толкова много, че трябваше да диверсифицира услугите си в няколко приложения, въпреки че обмисля да добави елемент към основното си приложение. И просто Facebook отново тества видео разговори

Това е разработка, която все още липсва, преди да достигне официално до всички мобилни устройства, тъй като компанията го тества в основното си приложение. Това отнема време, тъй като беше функция на Messenger, неговото независимо приложение за съобщения от Facebook. Ще ви разкажем подробностите, които са известни до момента.

Facebook тества видео разговори без използване на Messenger

Това не е първият път, когато могат да се правят видео разговори от основното приложение на Facebook. Въпреки това, от 2014 г. се намира само в гореспоменатия Messenger, както и в чатове с приятели в социалната мрежа.

По този начин всеки път, когато се опитате да получите достъп до една от тези две секции от Facebook, приложението ви пренасочва към изтеглянето на Messenger в Play Store, така че е невъзможно да получите достъп от основното приложение. йени

Въпреки че в момента няма официално потвърждение, това внедряване вече се тества в някои страни, една от които са Съединените щати, което винаги е в уравнението на този тип тестове. Щастливите потребители започнаха да виждат както видео, така и гласови повиквания, налични в интерфейса.

messenger и instagram засега няма да криптират вашите разговори
messenger и instagram засега няма да криптират вашите разговори

Накратко, Facebook тества тези и други функции на Messenger в основното си приложение, което може да е свързано с чат от него. Всичко сочи към стратегия на компанията за подобряване на внедряването между различните приложения

Facebook възнамерява да импортира функции от Messenger, така че потребителите да не се налага да мигрират толкова много от една платформа на друга, което води до по-малко безпроблемно и интуитивно изживяване. Идеята е да превърнем Messenger в услуга, а не в самото приложение, нещо, което скоро ще видим.

Това не е идея, която е дошла във Facebook за една нощ, но се работи по нея от миналата есен. Тази нова стратегия за интеграция рамкира, в допълнение към Messenger, Instagram и WhatsApp, които също ще имат по-голямо присъствие в екосистемата на Facebook.

Следователно ще трябва да изчакате, за да видите гласови и видео разговори във Facebook на мобилния си телефон, въпреки че от предприетите стъпки изглежда, че това няма да отнеме много време.

Препоръчано: