Как да използвате Stardeos с активиран Adblock

Съдържание:

Как да използвате Stardeos с активиран Adblock
Как да използвате Stardeos с активиран Adblock
Anonim

Ако сте опитали да влезете в Stardeos (преди да се срине и да останете в поддръжка, разбира се) с активиран Adblock, това е съобщението, което ще излезе. Никой обаче не иска да отиде на страница, за да гледа видеоклипове, докато рекламите изскачат през цялото време, нали?

Затова искаме да ви дадем няколко трика, за да имате достъп до Stardeos и да можете да се наслаждавате на цялото му съдържание, без Adblock да е проблем, нито досадното реклама също. Да отидем там!

Защо не мога да вляза в Stardeos с активиран Adblock?

Както можете да видите в това съобщение, пълно с uwus и емотикони, причината, поради която рекламните блокери са блокирани в Stardeos, е ясна.

В бета фаза и търсене на спонсори, Stardeos се нуждае от рекламни приходи от трети страни, за да плаща на създателите на съдържание, както е обещано.

Въпреки това, дори и да ви уверят, че рекламите на Stardeos са без вируси и са 100% безопасни, със сигурност не искате да поглъщате всички реклами на сайта, за да ги гледате видеоклиповете на вашите любими създатели на съдържание. Така че нека обясним как можете да блокирате Stardeos против блокиране на реклами!

Stardeos използва реклами от трети страни, за да плаща монетизация за създателите на съдържание на своята платформа
Stardeos използва реклами от трети страни, за да плаща монетизация за създателите на съдържание на своята платформа

Решения за достъп до Stardeos, без да виждате реклами

Не се притеснявайте, рекламните блокери не са краят на света. Има няколко начина да избягвате рекламиране на сайтове, които не ви позволяват да използвате Adblock, като Stardeos, както на телефони с Android, така и на вашия компютър. Много е просто!

Как да направите своя Adblock неоткриваем

Как да инсталирате Anti-Adblock Killer във вашия браузър, за да можете да влизате в Stardeos, без да виждате реклами
Как да инсталирате Anti-Adblock Killer във вашия браузър, за да можете да влизате в Stardeos, без да виждате реклами

С инструмента Anti-Adblock Killer, както подсказва името му, можете да пропуснете всички анти-рекламни блокирания, които искате, като скриете рекламния блок. Показваме ви как да го инсталирате!

  1. Изтеглете Greasemonkey или Tampermonkey, две разширения на Google Chrome, които ще ви позволят да изпълните AakScript на този инструмент.
  2. Отидете на официалната страница за изтегляне на Anti-Adblock Killer на Reek.
  3. В първата стъпка („Потребителски скрипт“), изтеглете инструмента Anti-Adblock Killer (Script), като щракнете върху бутона “Инсталиране” точно отдолу.
  4. Ако искате, от същата страница можете да изтеглите няколко блока за реклами, ако все още нямате такъв: Adblock, Adblock Plus,uBlock Origin или Adguard AdBlocker.

Внимавайте! Бъдете внимателни при избора на Adblock. Има някои програми за блокиране на реклами, които се възползват, за да ви шпионират и да откраднат личните ви данни.

Блокирайте реклами, като промените DNS на вашето устройство

Ако имате Android 9 Pie или по-нова версия, много бърз начин за блокиране на реклами с помощта на антиблокиране на реклами е да промените DNS на вашия компютър или мобилно устройство на частен DNS.

Например, имате “ dns.adguard.com” или “us.adhole.org”, два частни DNS към блокирайте реклами от всеки уебсайт, като Stardeos, без да се притеснявате от анти-адблокиране. Има много повече, така че ключът е да тествате, докато намерите тези, които работят най-добре във вашия браузър.

Влезте в сайта с браузъра Opera

Също като Samsung от няколко години насам, Opera има Adblock, вграден в самия браузър.

Тествахме достъпа до Stardeos от браузъра Opera и нямахме проблем с влизането и гледането на видеоклипове без реклами. Може би най-лесното решение за Stardeos против блокиране на реклами!

Най-добрият вариант е вграденият анти-адблок в браузъра Opera
Най-добрият вариант е вграденият анти-адблок в браузъра Opera

Сега можете да блокирате изскачащи прозорци и обидни реклами, използвани от много уебсайтове, за да се опитате да спечелите повече пари. Все пак искаме да подчертаем, че рекламирането е единственият начин някои малки сайтове да останат.

Ето защо ви насърчаваме да настроите рекламния си блок ръчно или да го деактивирате на някои независими страници, за да им помогнете. Някои реклами изобщо не са досадни или дори могат да бъдат полезни за вас!

Какво мислите за Stardeos в момента? Кажете ни какво мислите в коментарите!

Препоръчано: