Peloton ще добави дистанционни водачи за гребане към своето приложение

Съдържание:

Peloton ще добави дистанционни водачи за гребане към своето приложение
Peloton ще добави дистанционни водачи за гребане към своето приложение
Anonim

Peloton е платено приложение, с което можете да тренирате, без да се налага да ходите на фитнес Услугата се отличава с включването на ръководства и стрийминг на видеоклипове, направени от експерти. Платформата стана много популярна по време на затвора, тъй като е едно от най-добрите приложения за спортуване у дома.

Друга ключова точка на Peloton е, че предлага и въртящ се велосипед, който ви помага да извлечете максимума от видеоклиповете в платформата. По същия начин всичко показва, че платформата ще разшири допълнително своя каталог. Защо го казваме? Е, защото Peloton добавя дистанционни водачи за гребане Останете в мрежата и научете всички подробности!

Peloton ще има класове по гребане в приложението си за Android

Класове по гребане Peloton на Android
Класове по гребане Peloton на Android

Това беше потвърдено от 9to5Google. В този носител те декомпилираха най-новата версия на Peloton за Android. И какво откриха? Е, Peloton подготвя уроци за практикуване на гребане. По-конкретно, в кода на приложението има ръководство, което обяснява как да направите удар правилно

От друга страна, не забравяйте, че също имаше много слухове, че Peloton ще пусне интелигентна гребна машина. Като се имат предвид ръководствата, скрити в кода на приложението, Peloton Remote Rowing Machine най-вероятно ще бъде пуснат скоро

И това е, че 9to5Google видя в декомпилираните файлове възможните имена на този нов продукт на американската компания: “Matsu” и “César”.

Освен това изглежда, че Peloton Smart Paddle ще има функция за добавена реалност С тази опция ще можете да следвате пътя на най-популярните реки в свят по гребане. Ето защо този инструмент ще изглежда много като функцията „Scenic Rides“на мотоциклета на марката.

И накрая, приложението Peloton се очаква да наблюдава статистиката ви за тренировка по гребане. По този начин ще можете да се усъвършенствате в този спорт много по-бързо.

Като цяло, изглежда много страхотни нови неща идват в Peloton. Така че няма съмнение, че този инструмент ще бъде едно от най-добрите приложения за отслабване за 2021 г.

Харесва ли ви идеята да гребете с Peloton? Бихте ли използвали новите функции, които ще стартира платформата? Кажете ни в коментарите.

Препоръчано: