Как да накарате вашите съобщения в Signal да изчезнат по подразбиране

Съдържание:

Как да накарате вашите съобщения в Signal да изчезнат по подразбиране
Как да накарате вашите съобщения в Signal да изчезнат по подразбиране
Anonim

Signal продължава да подобрява платформата си и въпреки че продължава да надминава WhatsApp, тъй като вече позволява изпращане на 4K изображения, той продължава да пуска интересни функции. Signal вече стартира функция, която позволява вашите съобщения да изчезват по подразбиране след определено време.

Функцията за изтриване на съобщенията на Signal вече съществуваше, но трябваше да я активирате във всеки разговор Но с новата актуализация на Signal можете да направите след определено време всички съобщения, които изпращате на платформата, се изтриват автоматично.

Как да накарате съобщенията в Signal да изчезнат по подразбиране

Signal изтрива съобщенията по подразбиране
Signal изтрива съобщенията по подразбиране

Ако искате да изпробвате всички нови функции на тази платформа, можете да инсталирате бета версията на Signal и да видите какво е новото преди всеки друг. Въпреки това функцията Signal, за която говорим днес, вече е достъпна за всичкипотребители.

Да накарате вашите съобщения в това приложение за съобщения да изчезнат по подразбиране е много лесно, всъщност е толкова просто, колкото да блокирате контакт в Signal. Ако искате вашите съобщения да изчезнат след определено време в Signal, трябва да направите следното:

  1. Отворете настройките на сигнала, като докоснете инициалите си в горната част на екрана.
  2. Изберете “ Поверителност”.
  3. Докоснете „ Таймер по подразбиране за нови чатове“под секцията „Изчезващи съобщения“.
  4. Изберете колко време искате да продължават съобщенията, преди да изчезнат. Можете да изберете времето, което Signal препоръчва за вас, или да докоснете „Персонализирано време“, за да изберете часа, който предпочитате.

Signal позволява вашите съобщения да бъдат изтривани по подразбиране за периоди от 1 секунда до 6 месеца.

Тази функция на Signal няма да ви помогне да изпращате съобщения без страх хората да споделят това, което сте им изпратили. Хората всъщност могат да направят снимка на разговора, преди вашето съобщение да бъде изтрито.

Функцията за периодично и автоматично изтриване на вашите съобщения в Signal е така, че тези съобщения в приложението да не заемат твърде много място на вашия мобилен телефон. Освен това, тази функция на Signal ви помага да поддържате съобщенията си организирани, без да се налага да съхранявате твърде стари съобщения

Тази функция на Signal определено ще бъде полезна, но има и други функции на Signal, за които трябва да знаете.

Препоръчано: