FlorisBoard: безплатна и частна алтернатива на клавиатурата на Google

Съдържание:

FlorisBoard: безплатна и частна алтернатива на клавиатурата на Google
FlorisBoard: безплатна и частна алтернатива на клавиатурата на Google
Anonim

По-рано препоръчахме 5-те най-добри клавиатури, които можете да използвате на Android, но нито една от тях не е с отворен код и има други интересни опции като FlorisBoard. FlorisBoard е едно от приложенията за клавиатура, които набират популярност днес и е добра алтернатива на клавиатурата на Google.

Ако харесвате приложения с отворен код, вероятно вече знаете AnySoftKeyboard, но в списъка с най-добрите приложения с отворен код ви показваме други опции за клавиатура за Android, включително FlorisBoard. Във всеки случай, днес ще се съсредоточим върху това да ви покажем всички качества, които притежава FlorisBoard

FlorisBoard, алтернатива без код на клавиатурата на Google

Клавиатура FlorisBoard безплатна и лична
Клавиатура FlorisBoard безплатна и лична

FlorisBoard е доста просто приложение за клавиатура, което е по-леко от клавиатурата на Google. Докато Gboard тежи 190 MB, FlorisBoard тежи 29 MB. Едно от нещата, които трябва да знаете за FlorisBoard е, че не е наличен в Google Play, така че ще трябва да активирате инсталацията от външни или неизвестни източници.

Това приложение за клавиатура ви позволява лесно да зададете предпочитания от вас език, дори ви позволява да превключвате между няколко езика, докато пишете. FlorisBoard също ви позволява да пишете с помощта на жестове, да персонализирате клавиатурата, да добавяте или премахвате клипборда, да променяте разстоянието между клавишите и т.н.

Най-хубавото на FlorisBoard е, че е частна клавиатура с отворен код, това прави всичко, което пишете безопасно. Освен това всички предложения за думи, които FlorisBoard прави за вас, се основават на това, което въвеждате често.

FlorisBoard има множество теми, които ще ви позволят да персонализирате приложението по ваш вкус, освен това в това приложение можете да създавате свои собствени теми. От друга страна, ако харесвате външния вид на Gboard, трябва да знаете, че една от темите FlorisBoard е копие на клавиатурата на Google. Това приложение ви позволява да персонализирате почти всичко, включително цветовете на буквите, клавишите и фона.

Няма съмнение, че Google Keyboard има много повече функции от FlorisBoard. Въпреки това, FlorisBoard е обещаващо частно приложение с отворен код с някои функции, които все още се разработват.

Препоръчано: